kemus Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam, Mam pytanie, posiadam nową stronę w sieci, niestety mimo pozycjonowania strona nie jest widoczna w wynikach wyszukiwania w TOP100, wiem że fraza na którą pozycjonuje jest dosyć mocna, ale mimo tego powinna strona chociaż wskoczyć do setki. Co może być przyczyną ? jakieś pomysły w celu optymalizacji ? PageSpeed Insights od googla pokazuje w granicach 90-100/100 głównie przez obrazki. Jak mogę sprawdzić dlaczego tak się dzieje, lub kto by był chętny w pomocy ? katalog firm i instytucji | auto kosmetyki dla twojego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 chwila chwila............. ...... nie wiem Za dużo informacji wrzuciłeś i kula mi się zawiesiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jak mogę sprawdzić dlaczego tak się dzieje, lub kto by był chętny w pomocy ? Podać choć adres tej strony, bo widzisz kolega próbował nawet wróżyć i mu się nie udało. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Adres strony Kto ją pozycjonuje ? https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemus Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Adres to bubusiek.pl, wrzuciłem w seopilot oraz na swoje www katalog firm i instytucji | auto kosmetyki dla twojego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 wrzuciłem w seopilot niestety mimo pozycjonowania wielkie słowo, a wyniki adekwatne do podjętych działań i zapewne wiedzy kto by był chętny w pomocy wszyscy, musisz tylko wybrać Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 "pozycjonujesz się " na darmowe ogłoszenia i gumtree darmowe ogłoszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 https://ahrefs.com/site-explorer/backlinks/anchors/subdomains/phrases/all/1/refdomains_dofollow_desc?target=bubusiek.pl Tu masz odpowiedź co zrobiłeś nie tak. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 wizualnie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 gumtree darmowe ogłoszenia @kemus wiem, która kancelaria w Warszawie zaraz wytoczy powództwo, jak przypadkiem się Tobie uda (w co szczerze wątpię) .... Chłopaki znają się na rzeczy Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemus Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 "pozycjonujesz się " na darmowe ogłoszenia i gumtree darmowe ogłoszenia? to raczej od seopilot treści automatyczne, czyli już widzę że źle... katalog firm i instytucji | auto kosmetyki dla twojego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 seopilot Tobie anchor gumtree darmowe ogłoszenia wstawia? czyli już widzę że źle.. powiem tak, w tym segmencie, na frazy nie masz żadnych szans jeśli nie masz odpowiedniego budżetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemus Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 seopilot Tobie anchor gumtree darmowe ogłoszenia wstawia? Tak, seopilot automatyczne teksty takie stworzył, co do budżetu o jakich kwotach rozmawiamy? katalog firm i instytucji | auto kosmetyki dla twojego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 @up o kwotach z minimum 4 cyferkami ;-) SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Tą domenę ogólnie masz już spaloną, ale jak byś chciał sprzedać ten serwis to jestem zainteresowany. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.