Skocz do zawartości

[inne] Nowe fotki Pudzianowskiego. Ale schudł! 1/3 :]

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie toleruję kobiecego mma, ale trzeba przyznać, że Jędrzejczyk umiejętności ma niesamowite, a oglądając jej treningi widać, że mnóstwo pracy, potu i zdrowia zostawia na treningach. Więc za to szacunek.

Temat schodzi z kilogramami w dół :P najpierw o Pudzianie...a teraz o filigranowej Jędrzejczyk :P

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Jedno pytanie, gdzie są ich piersi? W sumie nie wiadomo co kryją gdzie indziej, przypadek Miriam wyraźnie mówi, że nie należy ufać zmysłowi wzroku.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny

Jedno pytanie, gdzie są ich piersi? W sumie nie wiadomo co kryją gdzie indziej, przypadek Miriam wyraźnie mówi, że nie należy ufać zmysłowi wzroku.

sportsmenki z przeważnie mają mały biust, tłuszcz spala się przy ciężkich ćwiczeniach, a woreczek z silikonem przy sportach walki może się nie sprawdzać.

Kiedyś jak trenowałem kickboxing dostałem na sparing panienkę, sens walki z kimś kto jest o 30kg lżejszy niewielki, ale dziewczyna uparła się, była mocno bojowa. Nie jestem z tych którzy biją kobiety, więc blokowałem tylko uderzenia, ale panienka jak moskito, ciężko sie odgonić, Panienka zaczeła marudzić żebym nie dawał jej forów i aby naprawdę walczyć, w twarz bałem sie uderzyć, więc postanowiłem delikatnie uderzać po korpusie, no i trafiłem w biust i było po walce...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności