Skocz do zawartości

Czyżby nadchodził kolejny update?

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ewidentnie przy okazji 'mobile friendly' pomieszali coś przy algorytmach. I poszły w dół regionalne i ogólnie wzrosła ilość zamieszania w wynikach... (może coś związanego z pingwinem?)

Ostatnio (bodaj na bhw?) czytałem coś o plotkach dotyczących czegoś większego w okolicy czerwca/lipca, ale mam wrażenie że przyśpieszyli z tym.

Nie ma niczego co by wskazywało na nienaturalne zachowanie algorytmu w ostatnim czasie ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Nie ma niczego co by wskazywało na nienaturalne zachowanie algorytmu w ostatnim czasie ;-)

Więc wszystko jasne :) Zgred - proszę o zamknięcie tematu, bo co poniektórzy zaczną litanię pisać....

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Więc wszystko jasne :) Zgred - proszę o zamknięcie tematu, bo co poniektórzy zaczną litanię pisać....

jak ja lubię takich kolesi co wyskakują przed szereg, przeszkadza Ci że ktoś coś tam sobie pisze? miałeś tatusia lub dzidziusia w SB że masz taki pociąg do zamykania/cenzurowania?

miałeś tatusia lub dzidziusia w SB że masz taki pociąg do zamykania/cenzurowania?

Agresja / frustracja w sobotni poranek ? Nawet mną jakoś wzdrgnęło ;)

A w temacie: również nie widzę żadnych ponadprzeciętnych fluktuacji w serp.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

sobotni poranek powinien rozpocząć się od kawy i planowania co by tu grillować i wypić

Ja rozpocząłem dzień od Parady Zwycięstwa w Moskwie. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności