novum Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Co tu dużo pisać, przeczytajcie sami. niebezpiecznik.pl/post/jak-sprawdzic-czy-jestes-zainfekowany-projektem-29-czyli-polskim-wirusem-wojskowym/ P.S. Mam nadzieje, że to nie żaden żart w związku z 1 kwietnia. Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Oczywiście, że żart i to kiepski HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 @ Mionbył to powód, aby dziś dokładnie sprawdzić swoje komputery różnymi softami pod względem podatności na potencjalne zagrożenia. Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Głowy na pieniek nie kładę, bo specjalistą w te klocki nie jestem, ale tak sądzę HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Aaa, czyli nie jest jednak taki kiepski ten żart co nie Mion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wojskowa domena zarejestrowana parę dni temu Dla zmyły z wojskowym symbolem: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b7/JWK_oznk_rozp_%282014%29_mund-pust.gif/93px-JWK_oznk_rozp_%282014%29_mund-pust.gif Nie mniej jednak się chłopacy z niebezpieczniacka napracowali chociażby nad artykułem "o wirusie" HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobry żart nie jest zły, ale jakoś nie chce mi się wierzyć żebyśmy mieli jakąkolwiek cyberarmię. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Panowie, poczytalibyście trochę, post na niebezpieczniku był umieszczony już wczoraj, dzisiaj o 10 rano była tylko aktualizacja o kilka dodatkowych informacji. Adres IP na który kieruje domena należy do MONu. Ciekawostka, na 100 komputerów w robocie naszych pracowników, 4 są zainfekowane, a nie sprawdziliśmy jeszcze połowy. Edit: https://niebezpiecznik.pl/post/projekt-29-polski-wirus-wojskowy-na-zamowienie-mon/ Informacja z 2013 roku odnośnie zamówienia publicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na wykopie jest wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobrze, że "generałów nie biorą" więc czuję się bezpieczny Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Uwaga! MON tuż przed publikacją niniejszego artykułu poprosiło nas, aby w artykule nie publikować treści pliku .js. Do prośby tej przychylamy się, ale nie dlatego, że to MON wystosowało taką prośbę, a dlatego, że załączany JavaScript wykorzystuje nieznany dotąd błąd w przeglądarce Firefox. buhahahaha MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 JavaScript wykorzystuje nieznany dotąd błąd w przeglądarce Firefox.Kod javascript jest kodem wykonywanym po stronie "naszej przeglądarki", więc jeśli jest odpowiedni mechanizm wbudowany celowo lub "BUG", to możliwości są ogromne.... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mon @Mion - śmieję się z czegoś innego. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ehh, myślałem, że uda się potrolować trochę dłużej W źródle strony niebezpiecznika jest odwołanie do tej domeny, która później siedzi w naszym cache'u dns :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.