Skocz do zawartości

SEO oszuyśći

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

ten SWL już nie zarabia ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale on jeszcze o tym nie wie :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ale jego żona wie :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

No coś Ty, SWL zarabia miliony, tylko jeszcze o tym nie wiecie,

e-weblink zarabia pewnie tyle co netmisja a ile zarabia właściciel to inna bajka.

Miał niedawno reklamę u Miśniakiewicza darmową

to przecież była antyreklama i w dodatku coś razem spółkowaliście z "Sebciem" ..... przeciwko Xanowi oczywiście ;)

to przecież była antyreklama

:D

@Sebastian -mój Ty skrybo dzieki Twojej rekamie system dorobił się samochodu firmowego nikt tak nie rozlekamował systemu w ostanim roku jak Ty :)

10419451_953703607988423_601371720990781

Za co Ci jesem niesłomnie wdzieczny

Nie rozumiem tylko jednego po co tyle gadać i pisać o czym to nie ma mocy ? Chyba że ..... :)

Ojjj i leasing pójdzie się teraz je....

razem spółkowaliście z "Sebciem"

No już nie miałbym z kim spółkować :olaboga: To, że chłopak podchwycił temat i ma czas na pierdoły to inna sprawa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No już nie miałbym z kim spółkować :olaboga: To, że chłopak podchwycił temat

A kto Cie tam wie. Blondasek , niebieskie oczka i ta nienaturalnie aczkolwiek interesująco wygięta rączka. Czytając rzekło by się "brutal" a widząc i słysząc " du(sz)a człowiek" Zawsze pomoże i rękę poda. A Sebcio Cię rozszyfrował

@blake - sorry. Ale teraz widzisz, jak to jest, jak rozmawiasz z kims, kto nie odróżnia białego od czarnego, ba - moim zdaniem odróżnia ale wstyd mu się przyznać do tego, że ... nie odróznia :)

@blake,
no jak siedziałeś w tym, to na pewno uwagi miałeś dobre.

Potraficie odnieść się do dyskusji, czy tylko @blake potrafi trzymać poziom.

a z tego ostatniego to chyba oplułeś monitor :)

A kto Cie tam wie. Blondasek , niebieskie oczka i ta nienaturalnie aczkolwiek interesująco wygięta rączka. Czytając rzekło by się "brutal" ....

No muszę przyznać że profil opisałeś wzorowo :)

73399a1f32ca214f.png

Mi akurat jego hejty nie przeszkadzają bo taka jest rola hejtera :)

Marketing internetowy dla firm

Wrzuć tego screena na główną strone e-weblinka i podpisz:

Człowiek, który przez moją głupotę pogrążył e-weblinka. Może będę bardziej sławny niż najsławniejszy Tomuś Stopka :D A tak to tylko wypłaczesz swoje żale i nic z tego nie będzie.

PS. I nie zapominaj - to jest temat o OSZUSTACH z którymi to Ty masz coś wspólnego, NIE JA.

ApkZUvv.jpg

Jak to było w tym artykule, który cytowałeś? "Kto celowo wprowadza w błąd..." Tak to leciało?

Gość MikeStatman

Uważam, że każdy powinien zająć się własnym biznesem. Zaglądanie drugiemu do garnka jest żenujące.

Jasno widać kto nie potrafi znaleźć się w nowej rzeczywistość i szuka błędów drugiego.

Jedna z mądrzejszych wypowiedzi, no ale są tacy którzy uznają dzień bez "przywalenia" komuś za dzień stracony a jest takich na tym forum sporo (bez podawania imion czy nicków), nawet i Moderatorzy by się znaleźli.

A teraz trochę ode mnie:

Ostatnimi czasy na różnych stronach, forach i blogach pojawiło się mnóstwo artykułów autorstwa "gwiazd" branży seo ośmieszających inne firmy z branży, bryluje w tym "guru" polskiego seo, który nie odpuści nikomu, krytykuje (czytaj: jałowe krytykanctwo) wszystkich i za wszystko ("oszczędza" tylko swoich popleczników i tych którzy wychwalają go pewnie ze strachu żeby nie podpaść i nie stać się jego ofiarą).

Zaczynam odnosić wrażenie, że owa "Alfa i Omega Seo" jest znakomitym teoretykiem, mistrzem powoływania się na cudze artykuły ale z praktyką gorzej. Szukałem długo i nie znalazłem żadnej opinii któregokolwiek z jego klientów, na swoich wielu stronach też nic.

Czyżby zajmował się tylko wyśmiewaniem konkurencji?!

A może przyjmuje płatne zlecenia na "dołowanie" innych? No chyba, że jest tak sfrustrowany i zakompleksiony że dzień bez paszkwila to dzień stracony.

Świadomie nie podaję o kogo dokładnie chodzi.

Może ktoś z Państwa trafi na jego strony, poczyta (o ile przebrnie przez "kulawą" polszczyznę) i sami ocenicie ile jest warte takie "bicie" piany, ile w tym treści a ile pustych frazesów i sloganów (choć i dobre, rzeczowe arty też czytałem, jednak były neutralne).

Będę uważnie się przyglądał Tfurczości (sic!) tego Pana i jemu podobnych, zwłaszcza, że kilka spraw w sądach o zniesławienie już trwa. Może ktoś pochwali się wygraną sprawą i zdradzi tajemnicę ile "beknął" ów Artysta-Pisarz za swoje obelgi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności