hazael Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Szukam solidnego darmowego serwera pocztowego we własnej domenie. Jakiś czas temu za darmo dzialało google, hotmail i yahoo. Czy obecnie jest coś równie godne polecenia? Zalezy mi na tym, aby właściciel serwera sam nie spamował skrzynek pocztowych swoich klientów. na razie znalazłem zagraniczne zoho.com - z tego co czytałem, zasada identyczna jak w starym google aps - max 10 konto pocztowych w jednej domenie. Dodawanie wlasnej domeny do konta tutaj: mail.zoho.com/biz/mailsignup.do?plan=free Założyłem sobie z ciekawości tam konto i jestem MEGA zadowolony. polskie: prokonto.pl - tego nie znam, ale widze, ze to ma jakiś zwiazek z serwisem wp.pl - boje się, że moga spamować. Co o tym myślicie? Piekielko.com - sklep z biżuterią etniczną / orientalną należącą do plemienia Kuchi z Pakistanu. Kupisz: kolczyki, naszyjniki, naszywki, pierścienie, bransolety, torebki, etui, stroje i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 zoho.com ma dobre opinie - także tu na forum. swoją drogą 15 zeta/rok na shared, pod który można podpiąć domenę i zrobić maila to już nie jest majątek.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 @up: Nie ma potrzeby nawet konta pod takie zastosowanie. W zupełności wystarczy zakup domeny w firmie, która umożliwia edycję strefy DNS. Można również domenę wydelegować na cloudflare.com lub freedns42.pl i tam zmienić rekordy MX i TXT i 15 złociszy w kieszeni na dobre piwko Prokonto = o2 -> grupa WP - nigdy nie testowałem Zoho - mamy kilkunastu klientów, bardzo sobie chwalą, sam jedną domenę mam tam podpiętą do testów. Bardzo rozbudowany interface, możliwości zarządzania, dwuskładnikowe uwierzytelnienie, kody jednorazowe. Jak na darmówkę - rewelacja. Warto również dopłacić te kilka zielonych szelestów za wersję pro, jeżeli zacznie brakować Ci miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 @swits.pl jasne, że i tak można ale najprostsze rozwiązanie kosztuje całe 15 zyli/rok Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Magiku, jasne, ale jeśli nic nie chcesz hostować, to zawsze możesz być 15zł do przodu . Btw u nas najmniejsze konto w budżetowej ofercie kosztuje poniżej 15zł rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.