winotu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Strona którą pozycjonuję po jednym z updatów google spadła o kilka miejsc i nie chce ruszyć. Cały czas jest w top 10 na pozycjonowane frazy.Zastanawiam się czy by się nie wspomóc czymś takim https://allegro.pl/pozycjonowanie-52900-linkow-blogi-web2-0-piramida-i4417052535.htmlco o tym sądzicie? warte ceny? Planujesz ślub zobacz stronę Makijaże Ślubne Wellonie i zapoznaj się z ofertą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A widzisz zainteresowanie ofertą? Jak dla mnie szkoda kasy... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 dlaczego nie warto?Już kiedyś przejechałem się na usłudze z allegro, dletego wolałem się spytać. Z drugiej strony pewnie można tam wyłuskać coś wartościowego.Na co w takim razie polecilibyście mi wydać tamte 100zł ? Planujesz ślub zobacz stronę Makijaże Ślubne Wellonie i zapoznaj się z ofertą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jak już chcesz wydać 100 to na mocne płatne katy lub precle a najlepiej na piwo Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webmax Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Również sądzę, że nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unfair Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jak chcesz dostać filtra to świetna inwestycja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Już kiedyś przejechałem się na usłudze z allegro i niczego się nie nauczyłeś.. więc straciłeś podwójnie - wydymano Cię i nie wziąłeś z tego nauki. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wydaj te pieniądze na serwer i kilka domen pod budowę zaplecza a na pewno wyjdziesz na tym w dłuższej perspektywie czasu lepiej niż na piramidach z allegro. Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Takim czymś dobijesz stronę. Nieco ponad 2 miesiące temu prawie identyczna usługa z tego samego portalu doprowadziła do filtra na domenę - wiem to od klienta, który przyszedł do mnie po pomoc w odfiltrowaniu. Także używał piramidy i w przeciągu kilku tygodni od zakupu dostał filtr algorytmiczny ale trzeba przyznać że jego strona miała już wcześniej bardzo słaby profil linków, także tą usługą tylko dobił ją. Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe. Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/ Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 gdyby było by to tak fantastyczne, koleś nie sprzedawałby piramidek, tylko kosił kasę na pozycjonowaniu trudnych fraz udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Na frazy "naturalne" bym zaryzykował celem urozmaicenia profilu. Bym takie coś brał na podlink podstron. Na frazy "docelowe" bym nie ryzykował. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poszlaka Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nigdy mi się nie zdażyło, aby usługa którą sie proponuje na allegro miała jakąkolwiek wartość. Tam się ogłaszają tylko Ci, którzy szukaja jeleni na g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 @up generalizujesz. to, że Ty nie potrafisz na alledrogo znaleźć solidnego partnera nie znaczy, że takich tam nie ma. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchwa Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wydaj te pieniądze na serwer i kilka domen pod budowę zaplecza a na pewno wyjdziesz na tym w dłuższej perspektywie czasu lepiej niż na piramidach z allegro. najlepsze z możliwych rozwiązań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.