libra Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 @libra Co masz na myśli ruch? Ja dzisiaj widzę, że mam strasznie niską wartość leada, co jest mega nietypowe dla poniedziałku... wlasnie to mialem na mysli pewnie ferie sie zaczely w kilku wojewodztwach i stąd to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Miejmy nadzieje, że to tymczasowe. Fakt faktem jakieś dziwne spadki zauważyłem już w weekend. Chociaż też kwestia ferii u mnie nie wiem, czy ma jakieś znaczenie, bo leadów jest w miarę dużo, ale udzielonych pożyczek - ewidentnie mniej. Przykładowo dzisiaj na 56 leadów - 5-6 pożyczek. W poniedziałek, tydzień temu 52 leadów, z czego 25 pożyczek! KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Miejmy nadzieje, że to tymczasowe. Fakt faktem jakieś dziwne spadki zauważyłem już w weekend. Chociaż też kwestia ferii u mnie nie wiem, czy ma jakieś znaczenie, bo leadów jest w miarę dużo, ale udzielonych pożyczek - ewidentnie mniej. Przykładowo dzisiaj na 56 leadów - 5-6 pożyczek. W poniedziałek, tydzień temu 52 leadów, z czego 25 pożyczek! To u mnie tydzien temu miałem 60 dolarów, a dzisiaj 10. Podziwiam Twój ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Hmm, czyli nasza sytuacja jest podobna. Miejmy nadzieje, że to nic stałego. @PaydayMansion, moglibyśmy prosić o jakieś informację z czym to się może wiązać, ew. czy nie wystąpiły jakieś problemy natury technicznej etc.? KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Spada konwersja, to korekta którą widać na innych PP czy parkingach. Po prostu zaczynają przycinać ;-) 1 Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 kiedys chwilówki sie skończą, jak juz nie będzie komu dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Spadać sobie może, ale nie w ciągu kilku dni o 5-krotną wartość, bo to praktycznie niemożliwe... KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Skończył się FSB 1 Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 kiedys wreszcie musza zaczac zarabiac - napromowali sie tutaj , sciagneli ludzi bo wszyscy chwalili , to teraz czas odcinac kupony od tej inwestycji Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Od 23 stycznia mam same wnioski po ileś centów. Brak dolarowych. Wejścia na strony podobne a nawet trochę więcej trochę ludzi wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 kiedys wreszcie musza zaczac zarabiac - napromowali sie tutaj Uwierz mi na słowo, bo więcej w tym temacie się nie odezwę, że oni właśnie wreszcie skończyli naprawdę zarabiać na tym programie sporo czasu przed tym jak @it podał tutaj ten kontakt 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Uwierz mi na słowo, bo więcej w tym temacie się nie odezwę, że oni właśnie wreszcie skończyli naprawdę zarabiać na tym programie uwierz mi na slowo , ze mialem na mysli zarabianie w polsce tutaj na tych klientach zlapanych w tym watku. Tak po dugie to od kiedy szeryf MaxPan lubi multikonta (bo chyba konik morski nie jest tu nowy i od razu z takimi mnoralami ) to idźcie teraz do .... wspolczuje tobie jesli tylko po tym specyfiku tobie stoi Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tak po dugie to od kiedy szeryf MaxPan lubi multikonta jak masz dowody to daj, wiem na 90% kto to, ale dowodów brak ;D, na razie. A to co napisał prawda. PM zaczął na PIO reklamować się kiedy okres świetności ten system ma za sobą. Taka prawda. A płakanie na 3 stronach tematu, że przelew miał być w piątek o 17 a jego niema w sobotę, przeciecz najlepiej do dowcipów przenieść. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 jak z blakiem jest na "ty mordo moja" to musi być jakaś fisza 1 udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Pytanie do PayDayMansion: Czy te kilkanaście emaili reklamowych (z reklamami firm pozabankowych), które klient otrzymuje po wypełnieniu formularza, to rozumiem, że ma to na celu zbieranie zysków dla Wydawcy który "zdobył" klienta dla Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi