DIABLO73 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Rehabilitacje w końcówce, gol w ostatniej akcji z kontry!Szwajcaria - Ekwador 2:1 (0:1)0:1 - E. Valencia 22'1:1 - Mehmedi 48'2:1 - Sefarović 90+3'Goal-line wreszcie przydatne, szkoda ze bramka nie zostala uznana Benzemie.Francja - Honduras 3:0 (1:0)1:0 - Benzema 43' asysta Pogba2:0 - Valladares 48 sam'3:0 - Benzema 72'Argentyna w takiej formie nie ma szans na sukces, Bośniacy również muszą pokazać więcej w spotkaniach z Iranem i Nigerią.Argentyna - Bośnia i Hercegowina 2:1 (1:0)1:0 - Kolasinac 3 sam'2:0 - Messi 65'2:1 - Ibisević 85' Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Znowu babol mi się trafił. Za typ Iran 0 v 2 Nigeria dostałem 1 punkt, a było 0-0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 @up dokładnie, ja typowalem 0-1 i tez dostałem 1pkt. Tonery Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tak, jest błąd, wczoraj go zauważyłem. Dziś po południu poprawie go i będzie na nowo przeliczenie punktów za mecz Iran - Nigeria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Hat-trick Muellera!Niemcy - Portugalia 4:0 (3:0)1:0 - Mueller 12 k'2:0 - Hummels 32'3:0 - Mueller 45'4:0 - Mueller 78'Takim meczom mówimy stanowcze nie! Z takiego wyniku może cieszyć się Bośnia i Hercegowina.Iran – Nigeria 0:0Ghana po tej porażce ma już tylko symboliczne szanse na awans, bo bedzie grala z Niemcami i Portugalia..Ghana - USA 1:2 (0:1)0:1 - Dempsey 1'1:1 - A. Ayew 82'1:2 - Brooks 86' Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Błąd poprawiony, nowych już nie będzie przy przeliczaniu. Jakby komuś się wyniki, punkty, statystyki nie zgadzały przy meczu Iran - Nigeria proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ltbspzoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 To jak chłopaki, Hiszpania jedzie dzisiaj do domu? Kompleksowo i profesjonalnie: Agencja SEO LTB to pozycjonowanie w Polsce, Niemczech i Norwegii | Oddział: Bydgoszcz - Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Brak głodu sukcesu swoje robi. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisuuu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Tak jak wcześniej pisałem, Brazylia na razie nic wielkiego nie pokazuje. W takiej formie to oni 1/8 finału nie przejdą projektowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 To jak chłopaki, Hiszpania jedzie dzisiaj do domu? no i pojechała Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Miałem opory przed dawaniem wygranej Hiszpanii, ale sądziłem, że się jednak zmobilizują. A tu się okazuje, że nie obronią tytułu.Xemix - jeszcze coś jest z naliczaniem ilości meczy zepsute. Niektórzy mają po 21 meczy, a było 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisuuu Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja obstawiałem, że przegrają z Chile. W takiej formie to oni przegraliby chyba z każdą drużyną na tym mundialu. Popatrzcie sobie na ich skład, każdy jest ogromnie zmęczony, wypalony ciężkim sezonem. projektowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja sie nie znam na piłce, jadę po marce no i się przejechałem Ale wczoraj przy okazji rozmowy z moim znoajomym, którzy żyje sportem, dowiedziałem się, że ktoś stawiał na porażkę Hiszpanów 1-5 w pierwszym meczu i dzięki temu już pewnie do końca życia nie zapłąci za paliwo. Mało tego, to był jakiś Hiszpan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 @ttah - pozostałość po poprzednim błędzie, przeoczyłem to. Poprawiłem, już jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Anglia -- Urugwaj 1-2 i Anglicy razem z Hiszpanami jada do domu dzieje sie dzieje a Kostaryka w 1/8 finalu.. Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.