Siciliano Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Robię formata - jest zabawa:) Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dobry format nie jest zły, oczyszcza umysł miłej pracy nocne marki :] Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ale tutaj cisza jest;) Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 @up można się chociaż skupić Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nie mam jakoś weny i humoru by się nad czymkolwiek skupiać. Pewnie zaraz i tak pójdę spać Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 kiedyś trzeba mieć czas na sen Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 najlepiej mi sie noca pracuje SEO is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) To ja przebiję, 04:29 a ja jeszcze robię. Niestety moje zlecenia przychodzą najczęściej w nocy i trudno by było klientowi tłumaczyć, że zacząć moge dopiero za jakieś 12 godzin. Rozpuściłem klientów to fakt... Właśnie skończyłem instalację memcached na serwerze klienta. Teraz muszę ustawić konfigurację i wyedytować jakieś 40 plików PHP pod drobne zmiany. No i muszę uważać, bo to na serwerze i stronie, które ledwo dyszą od trafficu. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez dargre` Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wstałem :> Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dagre weekend teraz jest to odpocznij trochęA ja póki co idę spać, a co ... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Projekt Lukas Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Teraz to wielu będzie zarywało nocki ze względu na mundial Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Teraz to wielu będzie zarywało nocki ze względu na mundial o ile z brazylii sygnal bedzie płynął )))))))) Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Trochę linków dodanych - czas iść spać When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dagre weekend teraz jest to odpocznij trochę A ja póki co idę spać, a co ... Nie mam weekendów. Dziś mam 03:46, pracuję. Pewnie jeszcze ze dwie godzinki zejdzie. I tak już z 8 lat będzie. Wolne sobie robię czasem, ale dni tygodnia nie mają znaczenia. Dziś za dnia chata i tak będzie pusta, więc będe spał. Synowie się wyprowadzili, żona idzie na uczelnię. Prawie 5-ty krzyżyk na karku i jest na 4-tym roku prawa. Ma kobita zacięcie. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dagre skoro i tak pewnie teraz pracujesz to zrób sobie chwilę przerwy, napij się herbaty i pomyśl, że inni mogą mieć gorzej Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi