dave84 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nie tylko pracy, ale też sporo szczęścia przy tak częstych zmianach. Co dziś jest dobre za miesiąc może już być be lub po prostu nie działać. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Być może własnie o to chodzi że działasz za delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Często jest tak, że strona wisi długo na 2 stronie (ponad miesiąc), a później nagle w ciągu 2 tygodni wpada top 1-3. No właśnie też zauważyłem to samo - w trzech przypadkach mam nawet dokładnie 11 pozycję i ani drgnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Na wyniki czekam tyle ile kiedyś, inną kwestią obecnie jest utrzymać się na pozycjach tak jak dawniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liniwion Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tyle że jeszcze rok temu, kiedy wp-katy miały moc to wystarczyło zapodać teksty do jakiejś mocnej grupy no i wjechać dość wysoko. Było to stosunkowo łatwe ... no i to się skończyło. Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie wiem, od kilku lat nie korzystam z katalogów, a z precli nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liniwion Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja z precli też nie korzystałem. Był moment, że zachłysnąłem się wp-katami. Zwłaszcza, że było łatwo, miło i przyjemnie - no i efekt był w miarę szybko widoczny. Ale się skończyło ... Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psylocybeusz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Na mało konkurencyjne frazy zdarza się być po 2 - 3 dniach w TOP3 lub przynajmniej TOP10. Bez linkowania z zewnątrz (oprócz G+), za to z mapą strony i dobrą, unikalną treścią. Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liniwion Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgadza się. Był okres, że mocną grupą wp-katów można było wysoko i szybko wprowadzić do Serpów stronę na różna frazy. Być może nie były to frazy bardzo konkurencyjne ... Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nie znam trudności frazy, ale im szybciej wejdzie tym krócej tam będzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 im szybciej wejdzie tym krócej tam będzie ! Dobra bajka na święta "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psylocybeusz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nie znam trudności frazy, ale im szybciej wejdzie tym krócej tam będzie ! Tak może się stać, ale nie jest to regułą. Często bywa, że trochę poskacze i stabilizuje się w TOP3. I to bez linków z zewnątrz ;-) - nadal mówię o łatwych frazach. Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liniwion Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nie znam trudności frazy, ale im szybciej wejdzie tym krócej tam będzie ! Tak może się stać, ale nie jest to regułą. Często bywa, że trochę poskacze i stabilizuje się w TOP3. I to bez linków z zewnątrz ;-) - nadal mówię o łatwych frazach. Jeszcze się z takim trwałym ustabilizowaniem nie spotkałem. Kiedyś miałem rzeczywiście sytuację, że strona po małym pozycjonowaniu (na łatwą frazę) stała w TOP10 przez kilka miesięcy, ale potem wypadła. Czy rzeczywiście jest możliwość ustawienia bez linków w TOP3? Mam wątpliwości. Ale może tak jest. Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psylocybeusz Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jeszcze się z takim trwałym ustabilizowaniem nie spotkałem. Kiedyś miałem rzeczywiście sytuację, że strona po małym pozycjonowaniu (na łatwą frazę) stała w TOP10 przez kilka miesięcy, ale potem wypadła. Czy rzeczywiście jest możliwość ustawienia bez linków w TOP3? Mam wątpliwości. Ale może tak jest. Zależy jak zdefiniujesz stabilną pozycję. Nigdy nie możesz być pewien, i nie można uniknąć wahań w wyniku pracy zwierzątek. Myślę, że kilka miesięcy na jednej pozycji (+/-) można uznać chyba za stabilizację. Sama strona (domena) jest podlinkowana, jednak nie ma linków z zewnątrz do danej podstrony, linkowanie wewnętrzne owszem jest. Mnie się udało przebić z kilkoma stronami na parę prostych fraz. Wydaje mi się to logiczne, gdy nie ma poważnej konkurencji lub serwuje się dobrą i użyteczną treść zgodną z zapytaniem. Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~larry Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Mam wrażenie, że jeszcze pół roku temu łatwiej było wejść do TOP10 no i łatwiej też się utrzymać. Teraz to wymaga dużo większej pracy. Niestety nie ma lekko. Z każdym półroczem jest trudniej coś powalczyć i trzeba mieć tego świadomość, że łatwiej raczej nie będzie. Kilka lat temu wystarczyło dodać stronę do byle jakich katalogów, odpalić kilka blastów Scrapeboxem i wszystko było OK. Teraz jak jest, każdy wie. Szablony do Zennopostera - Zennoposter Tutorial - zzsklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.