tomus933 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam, udało mi się namierzyć gościa ,który depozycjonuje całe serpy poprzez takie linki: hxxp://valhalla-gaming.org/Forum/showthread.php?tid=108655&pid=126462#pid126462 jeżeli należysz do grona szczęśliwców podlinkowanych przez tego typa i straciłeś dochody napisz do mnie na PW. Planuję pozew zbiorowy aby to była nauczka dla innych inteligentów. P.S Mogę udowodnić przed sądem że te linki zaszkodziły i strona spadła w wyniku ich dodania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mogę udowodnić przed sądem że te linki zaszkodziły i strona spadła w wyniku ich dodania. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5corpio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 udało mi się namierzyć gościa ,który depozycjonuje całe serpy poprzez takie linki Swoją drogą skąd wiesz, że on depozycjonuje a nie firmy z tych linków nie zleciły takiego dopalenia strony? https://www.wnetrzekuchni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 udało mi się namierzyć gościa ,który depozycjonuje całe serpy poprzez takie linki Swoją drogą skąd wiesz, że on depozycjonuje a nie firmy z tych linków nie zleciły takiego dopalenia strony? a stąd ja wiem, że na takich linkowiskach pojawiły się 2 grudnia 2013 linki do mojej jednej strony na anchory, na które NIGDY nie była strona pozycjonowana, poza tym nie jest ona linkowana od ok. 1,5 roku, bo ma filtr ))))) Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~larry Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Szkoda Twojego czasu, no chyba, że za świadka uda Ci sie sciagnac Cuttsa Szablony do Zennopostera - Zennoposter Tutorial - zzsklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Namierzyles? I kto to jest? Wygrasz nie wygrasz pobawic sie zawsze mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Będzie bardzo ciężko choćby, bo nie ma oficjalnego dokumentu o tym jak działa algorytm Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jon4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 P.S Mogę udowodnić przed sądem że te linki zaszkodziły i strona spadła w wyniku ich dodania. No tutaj Cie kolego poniosło ( : tak czy siak powodzenia w ściaganiu a ost. coś więcej takich akcji. Teraz trzeba walczytć z algo i jeszcze "kolegami" z branży :/ szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 P.S Mogę udowodnić przed sądem że te linki zaszkodziły i strona spadła w wyniku ich dodania. Kogo bierzesz na świadka, Brina czy Page'a? - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 buhahahaha Detektyw z Ciebie jak z koziej d... trąbka. Zamiast pisać posty typu jeżeli należysz do grona szczęśliwców podlinkowanych przez tego typa i straciłeś dochody napisz do mnie na PW. Planuję pozew zbiorowy aby to była nauczka dla innych inteligentów. zobacz do których stron prowadzą linki i skontaktuj się z włąścicielami stron. Myslisz że każdy jest zarejestrowany na PIO ?? Przygotujcie duuużą kasę - śledztwo będzie drogie i czasochłonne. Jak się zmieni algo i podczas śledztwa wskoczycie w topy to pewnie ktoś was oskarży o niewywiązanie się z umowy słownej na "pozycjonowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5corpio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 W sumie temat trudny. Ale... zobaczcie gdyby jakimś trafem podczas wysyłania RR otrzymałby ktoś w przykładowym linku np. ten konkretny URL z forum jako przykład szkodzącego linku to już jakiś argument jest marny ale zawsze. https://www.wnetrzekuchni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam, udało mi się namierzyć gościa ,który depozycjonuje całe serpy poprzez takie linki: hxxp://valhalla-gaming.org/Forum/showthread.php?tid=108655&pid=126462#pid126462 jeżeli należysz do grona szczęśliwców podlinkowanych przez tego typa i straciłeś dochody napisz do mnie na PW. Planuję pozew zbiorowy aby to była nauczka dla innych inteligentów. P.S Mogę udowodnić przed sądem że te linki zaszkodziły i strona spadła w wyniku ich dodania. Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf21 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 wątpię abyś cokolwiek udowodnił, chyba że napiszesz do googla o wsparcie https://www.ealing.pl - Ogłoszenia Anglia, Portal ogłoszeń w Anglii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kolega Tomuś : Masz jakieś sensowne wytłumaczenie dla sądu w jaki sposób znalazłeś się w topach? Chyba nie wpływałeś na wyniki wyszukiwarki ?? :D . Jeśli tak - to może właśnie te wcześniejsze działania właśnie teraz zaowocowały. Dziwię się ( w sumie to tylko troszkę ) że nie zapodałeś takiego tematu na forum od białych rycerzy. Wyciągnęli by Ci listę grzechów i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Więcej byś mu krzywdy narobił, gdybyś publicznie napisał kto to jest, bo udowodnienie w sądzie szkodliwości jego działań może być trudne... Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.