Skocz do zawartości

Strona spada po pozycjonowaniu

set4812

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro zrobiłeś wszystko tak, jak kazał szef, to nie powinien mieć pretensji do innych osób niż siebie.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Może to coś innego, nie oszukujmy się 60 wpisów do śmieciowych katalogów, raczej filtra algorytmicznego nie zafundowało, zdziwiłbym się gdyby zaindeksowało się 50% tych wpisów, a 30 marnych linków nie zrobi nawet kataru nowej stronie, a co dopiero już kiedyś pozycjonowanej.

PS. Jeśli ten program ze swoją bazą tak doskonale depozycjonuje, to zapewne zacznie sie sprzedawać jak świeże bułeczki ;)

faktor.biz - wątpię aby ten program polecony przez szefa generował linki sitewide. Te 60 linków też mi się wydają dziwne, żeby aż stronę w filtr wpędziły. Prawdopodobnie ostatnie zmiany googla wpłynęły na pozycję, a te linki, nie miały z tym nic wspólnego, tylko tak się zbiegło wszystko w czasie. Magiczna kula off :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Pewnie nie no ale skoro szef tak reaguje to nawet nie będzie chciał zrozumieć powodów dlaczego strona ma taką a nie inną pozycję. Mam do czynienia z takimi "znawcami" w miarę często. Przeważnie kończy się na tym, że nie podejmuje współpracy. Z reguły są to klienci bardzo roszczeniowi i nijak nie rozumieją, że proces pozycjonowania trwa i nie zalezy tylko ode mnie ale też od strony. Tekst typu "to znajdę kogoś kto nie potrzebuje poprawiać mojej strony" jest częsty w takim wypadku. Inny to "widziałem ofertę na allegro top10 w tydzień za 20zł a Pan chce kilkakrotnie więcej?!":)

Jeżeli szef kazał użyć programu to w takim razie on odpowiada za to:)

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Zgadza się. Nie ważne jakiej dodawarki użył, ważne jakie to były bazy katalogów. W tym wypadku sam tzw. syf.

a spodziewacie się listy cezzego w tym??? To co kupił kilka lat temu to polecił wpakować i tyle.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zgadza się. Nie ważne jakiej dodawarki użył, ważne jakie to były bazy katalogów. W tym wypadku sam tzw. syf.

a spodziewacie się listy cezzego w tym??? To co kupił kilka lat temu to polecił wpakować i tyle.

Nawet coś lepszego. Jak te katalogi przez tyle przetrwały atak zwierzaków, bany, niechęć właścicieli do przedłużania domeny, to muszą być naprawdę "wartościowe" ;)

Gdyby był filtr, spadek byłby duży, większa szansa ze może wypadły miejscówki używane przy poprzednim "pozycjonowaniu" , może też tym miejscom zaszkodziła fala donosów do DT

No właśnie dlatego zaproponowałem pomoc w zamian za datek dla dzieci w Fundacji Anny Dymnej.

Powodów spadku strony możne być wiele, dlatego trzeba problem najpierw zdiagnozować.

Dodatkowo nie znając domeny, słów kluczowych... możemy gdybać, gdybać i jeszcze raz gdybać....lub jak wcześniej z humorem napisano

Za mało danych nawet do odpalenia magicznej kuli...

:)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Pogratulować inicjatywy novum ;)

Teraz to co powinieneś zrobić to pokazać ten wątek szefowi i propozycje Novum.

To jest zbyt dynamiczna branża i to co było kiedyś, teraz na dłuższą mete nie przynosi pożądanych efektów, jak to sobie myśli wielu "panów prezesów" oczekujących jedynie pozycji z wyszukiwarce google. Ileś lat temu puścili jakiś spam, kupili coś na allegro i to dało efekt. Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że świadomość ludzi wzrosła, jest większa konkurencja, coraz więcej firm chce się pozycjonować, a w wyszukiwarce nadal na pierwszej stronie jest 10 miejsc do wypełnienia, albo nawet mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności