Mion Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 2 godziny temu, dareczek3637 napisał: Proszę o pomoc i komentarze Jeśli w Twoim odczuciu popełniono przestępstwo, to po pomoc zwróć się do prawnika / policję, a nie na forum. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Jako że zamówiłem od kilku osób z tego forum różne rzeczy z terminem realizacji 3-4 dni, a czekam ponad miesiąc to poproszę o raporty w 48 godzin. Jeśli nie dostanę otrzymacie odpowiednią opinię (potwierdzoną faktami). Także proszę się spieszyć. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Dnia 9.05.2019 o 20:14, Finan napisał: to poproszę o raporty w 48 godzin. Jeśli nie dostanę I jak tam wywiązali się ? 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Dnia 9.05.2019 o 20:14, Finan napisał: Jako że zamówiłem od kilku osób z tego forum różne rzeczy Ja tutaj, na PiO, nie dostałem wielu dobrze wykonanych usług. A trochę ich zleciłem Cóż, PiO to marka, userzy rzadko. 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Dnia 12.05.2019 o 19:11, Mion napisał: I jak tam wywiązali się ? Nie. Prosty przykład zamówienie linków z edu i gov. Dzisiejszy raport który dostałem ma końcówki: com net ly kz it I wiele podobnych.Czekam na wyjaśnienie od osoby która oferuje gov i edu na tym forum. P.S. Na resztę też czekam i szczególnie tych co na maile nie odpisują proponuję inaczej działać bo faktury opłacone, zlecenie nie wykonane, VAT pewnie już odliczony, zgłoszenie do US niebawem pójdzie, a wtedy kontrole i kontrole. 1 Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 No niestety, też kilka razy miałem podejście do ogłoszeń na PIO i już nie zlecam Nie wiem, może to kwestia tego, że ludzie czują się bardziej anonimowi za nickiem niż np. na FB, gdzie jest imię i nazwisko, szczególnie Ci trochę młodsi. 1 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 10 godzin temu, Aleksiejs napisał: No niestety, też kilka razy miałem podejście do ogłoszeń na PIO i już nie zlecam Ostatnio wysłałem zapytanie ofertowe na artykuł do kilku oferujących się w ogłoszeniach copywriterow i odezwała się jedna osoba z terminem za miesiąc ... Pewnie miałem za wysokie wymogi 10 godzin temu, Finan napisał: bo faktury opłacone, zlecenie nie wykonane, VAT pewnie już odliczony, zgłoszenie do US niebawem pójdzie, a wtedy kontrole i kontrole. Nauczka na przyszłość - nie płacić z góry zwłaszcza całości HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Dnia 15.07.2015 o 14:50, kyan napisał: Z chęcią doradzę odnośnie Macieja Jarosza - ów osobnik jakieś 2-3 lata temu nie chciał nam zapłacić za usługę, kilka miesięcy opóźnienia upływało na ciągłym zbywaniu. Poskutkowała prosta wiadomość informująca o rozpowszechnieniu i wypozycjonowaniu w internecie informacji, że sklep sisi.pl jest niewiarygodny finansowo. Wpłata pojawiła się na koncie na drugi dzień. U nas też kontakt z Panem Marcinem Jaroszem z sisi.pl się urwał jak była faktura do zapłacenia. W sumie śmieszne, bo faktura na całe 200pln netto Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nie zbierze się żadna grupka, i nie będą sobie nawzajem wystawiać podziękowań - kto miałby by na to czas? Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Przestrzegam przed współpracą z Panem Damianem Kuświkiem nick na forum: @Lukam_on firma: Martsem Marta Kuświk Stacheckiego-Koliby 1 lok. 2, SieradzNIP: 8272084475 Wykonane 2 drobne zlecenia, bez problemów, gdy przyszło do wykonania większego zlecenia (strona internetowa w/w firmy)brak płatności od maja, obecnie brak kontaktu z tym Panem od blisko miesiąca. Sprawa przekazana do windykacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) 21 minut temu, AdamBoganD napisał: A wystarczyło zawrzeć umowę, postawić stronę na swoim serwerze i dopiero po akceptacji i płatności przegrać klientowi. Albo wgrać ale zakodować pliki i nie dawać danych do panelu i bazy. Umowa jest, reszta to prawda, cenna nauczka na przyszłość. Edytowane 22 Lipca 2019 przez Pyciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 @AdamBoganD zazwyczaj przy kolejnych zleceniach ma się już zaufanie do klienta. 1 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Otrzymałem zlecenie od pewnej firmy (szczegóły poniżej) i umówiliśmy się na płatność w 5 ratach. Zlecenie zostało wykonane przez nas w całości. Pierwsze 2 raty klient opłacił. Resztę spłat odmówił. Nasza usługa została więc wstrzymana (publikacje artykułów). W odpowiedzi na naszego maila przypominającego o zapłacie kolejnych rat i wstrzymaniu jego publikacji, odpisał: "To się walcie" Normalnie bym nie pisał ostrzeżenia ale ten klient wydał mi się bardzo interesujący Oto dane firmy, na którą radziłbym uważać lub brać przedpłatę 100% B7 SYLWIA SZPAK ul. Piotrowicka 82 40-724 Katowice Email: szpakersik@gmail.com Osoba zamawiająca: Witold Szpak Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Nie wiem czy Pan jest tu zarejestrowany ale nie zaszkodzi aby ktoś na niego uważał. Jego strona to: https://www.marcinpodlaski.pl/ Pan wziął kasę i przestał się odzywać. Po napisaniu do niego maila z innej skrzynki pocztowej tak aby nie wiedział kto pisze oczywiście odpisał iż oferuje usługę. Pan porozmawia sobie z prokuraturą bo pomimo iż kwota niewielka to zachowanie Pana Marcina zasługuje na takie działania. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raichu198 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Niestety użytkownik RavenCopywriting do dzisiaj nie oddał mi zamówionych tekstów miałem miec na 21 marca . https://prnt.sc/rozm64 , https://prntscr.com/rozn2c , https://prntscr.com/rozn9f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi