kokus Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mnie też sprzedał texty i nie płaciłem po 1zł. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ale lipa też mi napisał. widze dobry typ z niego barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek91 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wracając do użytkownika all4seo. Swego czasu z nim współpracowałem i nie było problemów, on pisał teksty ja przelewałem kase i było wszystko jak należy. Ale od 5. tego miesiąca kontakt się urwał i cisza, jest mi winien pewną sumę, jak by co mam namiary na jego dwa konta bankowe. Dziwne jest to że tyle czasu było wszystko spoko, sprawiał wrażenie uczciwego człowieka, aż tu nagle ciach i nie wiadomo co się z nim dzieje. Może niekoniecznie to [ nierzetelny partner ]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) Muszę potwierdzić że Łukasz (all4seo) zniknął. Już jak pojawiły się niezbyt pochlebne opinie o nim robił mi zaplecza, katalogowanie i teksty. Większych problemów z nim nie miałem. Teraz też przyjął zamówienie i cisza. Telefon wyłączony. Edytowane 23 Października 2010 przez wojtecki1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Może składa wyjaśnienia w US ? Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 podbijam po raz kolejny pytanie do moderatorów: czy nie byłoby dobrym rozwiązaniem wprowadzenie pewnych funkcjonalności dla osób kupujących i oferujących usługi za pośrednictwem forum, typu: oceny, komentarze itd. albo choćby możliwość pisania postów pod ofertami całkiem dobrze się to sprawdza na BHW więc pewnie i tutaj zdałoby egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evien Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam, za pozwoleniem przyłącze się do dyskusji Pomijając temat stawek jakie oferują co poniektórzy, to to co się od jakiegoś czasu dzieje "na rynku" tekstów przyprawia o ból głowy. Z jednej strony - oczywiste pretensje kupujących, z drugiej - sprzedających. Ja niestety zaliczam się do tych drugich. Stała współpraca brzmi pięknie, ale z tego co widzę nie ma sensu przy braku jakiejkolwiek umowy. Z jakiegoś powodu mam opory przed tym by niektórym z użytkownikom pod ich ogłoszeniem napisać kilka słów w stylu "z przyjemnością napisze Panu/Pani kolejne teksty, gdy tylko ureguluje Pan/Pani swój dług". Dziwi mnie tylko, że osoba nieogłaszająca się na kilku portalach, przedstawiająca się z imienia i nazwiska "ryzykuje" z powodu niewielkich ( moim zdaniem ) kwot. @-->->---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nie chce mi się czytać całego tematu, czy o mnie tutaj coś było, a o czymś nie wiem (tak pytam, bo lepiej wiedzieć ) - chociaż myślę, że nie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 A są jakieś powody dla których miałbyś się tu znaleźć? Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Według mnie nie, ale wole się upewnić, różnie to bywa w tej branży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esder Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 jest przecież szukajka na dole strony... Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych. Konkurs Piosenki Eurowizja - Eurowizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nie chce mi się czytać całego tematu, czy o mnie tutaj coś było ROTFL Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 (edytowane) Pytanie do Użytkowników: Czy ktoś miał złe doświadczenia z użytkownikiem PvdH? Pan Paweł T. z Poznania (wcześniej z Międzychodu) zapomniał najwyraźniej, że istnieją w RP organy ścigania, które uwielbiają, kiedy daje im się sprawy na złotej tacy: kiedy nie muszą się napracować, żeby namierzyć naciągacza... ...ale to przecież jego wybór Jeśli masz jakieś informacje na temat tego Pana, bardzo proszę o info na forum lub na PW Edytowane 6 Listopada 2010 przez początkujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lena1985 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja mam doświadczenie z PVDH. Pisałam mu różne teksty, przez kilka miesięcy było: OK. Czyli umówiona płatność: Na czas na koncie. Rezygnacja z powodu stawki i braku umowy. Cały czas mówię tu wszystkim: Podpisujecie umowy:) Bez umów: Ryzyko! Po pierwsze: Czy dostanę przelew? Po drugie: Kiedy on przyjdzie? Po trzecie: Ile razy będę się upominać? Po czwarte: Dla kogo pracuje? Umowa: Nie gryzie;) A daje pewność obu stronom, Jeden z moich zleceniodawców, ma podpisaną umowę ze mną na 100 tekstów, i co? I obie strony śpią spokojnie;) Rozwiązaniem sytuacji: Nie są komentarze Tylko uczciwa współpraca Bez umowy są wyższe stawki? I co z tego: Jak tych pieniędzy możesz nie zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak już ostatnio się wypowiadałem, od dłuższego czasu (2 lata) piszemy teksty dla różnych userów z PiO i nie tylko. Nie podpisujemy umów z Klientami, obowiązuje przedpłata na konto. Nie mieliśmy jeszcze przypadku aby ktoś robił problemy z tego powodu, dlaczego ? Userzy wolą kogoś "ze stażem" na PiO aniżeli konto "kilku-postowca" założonego miesiąc temu. Nie piszę tego posta w celach autoreklamy, tylko chciałbym uświadomić obie strony - sprzedających teksty oraz kupujących. Piszący : zadbajcie o dobre imię czy nick na PiO - udzielajcie się na forum, podpisujcie się z imienia i nazwiska, bądźcie obecni na blogach czy innych branżowych portalach, pojawcie się na branżowych spotkaniach (seoparty czy barcamp'y). To Was uwiarygodnia i zdobywacie zaufanie u potencjalnych Klientów. Sprawdzonymi pisarzami na PiO są m.in : Gerdi czy Xavi1984 Kupujący : rozumiem, że liczy się każda złotówka i warto w pewnych sprawach zaoszczędzić by móc zainwestować w coś innego czy żeby parę złoty zostało więcej w kieszeni ale weźcie pod uwagę fakt, że czasami lepiej zapłacić więcej i być spokojny o to, że teksty będą na czas, będą dobrej jakości i nikt Was nie oszuka... i to się tyczy całego handlu około-seo'wego - punkty, teksty, tworzenie zaplecza, projekty graficzne, katalogowanie, preclowanie itd. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi