bori79 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nudzi mi się to co tam. Chciałbym uprzejmie donieść że jeden z moderatorów złamał dzisiaj regulamin Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 O czymś takim jak immunitet słyszałeś? U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Chyba nie bardzo pasuje do takiej sytuacji Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Lepiej uważaj,, Zobacz co się robi z "konfidentami" Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 złożyłeś raport ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Komisja, tylko komisja może to rozpatrzyć... Może Macierewicz się zgodzi? Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 pewnie że nie składałem raportu, taka zabawa na rozluźnienie przed meczem, może ktoś wpadnie Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Lepiej uważaj,, Zobacz co się robi z "konfidentami" U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Zgred już trzęsie porami MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Paweł, hodujesz pory na ogródku? złożyłeś raport ? przyłączam się do pytania edyta: Paweł - to odnosiło się do Zgreda : też Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 już odpisałem że nie, nie mam zapędów na konfidenta przecież i tak doskonale wiecie, więc nie wiem w czym problem Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 w takim razie zamykam ten bezsensowny wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.