grubybarti666 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Tworzę stronę xxx.pl gdzie będą informacje odnośnie różnych warsztatów - lalkarskie ekologiczne itp itd. Będzie też możliwość zakupienia ekologicznych zabawek poprzez sklep internetowy jak lepiej pod kątem pozycjonowania oczywiście umieścić ten sklep ? zrobić subdomenę czy też utworzyć to w podkatalogu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 zrobić domenę Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 xxx.sklep.pl Ale sklep musi także działać pod tą subdomeną! A nie strona główna sklepu: xxx.sklep.pl a podstrony sklepu sklep.pl/xxx Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubybarti666 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Żeby rozjaśnić napiszę co jest aktualnie. Jeden wordpres na sztuczki.eu a potem drugi wordpress na sztuczki.eu/sklep Ten sklep mam zmienić na sztuczki.sklep.eu tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jeżeli jest już zaindeskowany sztuczki.eu/sklep/ to po co zmieniać znów na sztuczki.sklep.eu... możesz oczywiście tak zrobić i do tego odpowiednie przekierowania. Ja bym został przy sztuczki.eu/sklep/ jeżeli to już działa i do tego stworzył ewentualnie subdomenę i ją przekierował na sztuczki.eu/sklep/. Ktoś wpisze w wyszukiwarce sztuczki.sklep.eu to ładnie zostanie przekierowany. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Co to za różnica jak i tak dostaniesz na końcu bana/filtr jak tylko google zmieni swoje widzi mi się ---- Cytat z "Misia" Nie bój, nie bój, i tak ci wyłączą! HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubybarti666 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Stworzyłem subdomene sklep.sztuczki.eu i teraz mam pytanie czy mam pozycjonować sklep na tą właśnie nazwę subdomeny czy na nazwę domeny jaką jest sztuczki.eu ? Wykupiłem też sztuczki.com.pl i teraz mam pytanie czy jeżeli ją przekieruje na sztuczki.eu ( i odpowiednio zrobię to samo z sklep.sztuczki.com.pl ) to czy jeśli będę pozycjonował sztuczki.com.pl to czy będzie się to odwoływało do zawartości strony sztuczki.eu i odpowiednio sklepu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.