Skocz do zawartości

http://www.xanndesign.com/

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Ładne :) b. ładne :) - trochę bym popracował nad webusability ale grafa chapeau bas !!

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xann chodzło mi o link z anchorem, który już wyedytował jimmi......

Jakie to Polskie zawsze znajdzie się jakiś społęczniak co zrobi foto ja się przechodzi przez ulicę nie na pasach i zaniesie osobiście do starzy miejskiej

Jak by Ci ten link wypalał w oczy - moje gratulacje :)

Marketing internetowy dla firm

:) a to takie polskie, up...lić komuś stronę, bo che się linka z anchorem bez odmiany :) i do tego dopalić SWL-em

Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

:) a to takie polskie, up...lić komuś stronę, bo che się linka z anchorem bez odmiany :) i do tego dopalić SWL-em

Gybyby filtowanie konkurencji było takie prote jak piszesz pewnie bym miał same TOPy i to nie tylko ja po drugie polecam ci się zapoznać z hasłem FIRST LINK zanim następny raz bedziesz znowu apodnosił alarm

Marketing internetowy dla firm

Ładnie :) Mi brakuje jednak efektów po najechaniu, na przykład w menu górnym.

Grafika sympatyczna ale powinniście jeszcze popracować nad webdeveloperką i ux.

Nietuzinkowe imprezy firmowe i integracyjne dla firm Gdańsk i Trójmiasto. Best injector machine needle head for food and meat. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. 

Dorzucę trochę treści żeby było co linkować :P

Brakuje efektów hover dla górnego menu, menu po prawej stronie trochę zbyt ubogie (trochę to wygląda jak piko cms)

W pracy mam marny monitor, więc na podstronie "kontakt" tylko token mi uświadomił że jest formularz.

Podstrony tagów są puste - a teoretycznie każdy tag jest do czegoś przypisany.

A gdzie masz h1,h2,h3... alty dla grafiki...?

Burzysz całe moje pojecie o SEO :)

Grafika rzeczywiście przyjemna i styl fajny.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności