rokko Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Też to teraz zauważyłem. W podziale subdomeny/domeny jest problem z klasyfikacją. Teraz analizuję sobie jedną z zafiltrowanych domen klienta na nowej wersji odkurzacza i mam błędy na jednym z urli: EXTERNAL 465 DOM_EXT 10 SUB_EXT 455 Wygląda na to że jest błąd liczenia, gdy wejście na adres url domena.pl, a na stronie mamy linki w postaci www.domena.pl. Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe. Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/ Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Program nie radzi sobie z przekierowaniami. Zrobię to w najbliższej małej aktualizacji, tylko ustalmy jak to ma wyglądać. Jak rozumiem, chodzi o odpytanie miejscówki, na której jest zrobione 301 i przejście na docelową lokalizację? Czy program powinien taką sytuację w jakiś szczególny sposób potraktować czy po prostu przejść po 301 i zebrać dane z docelowej strony? @rokko: Masz rację, subdomena 'www.' powinna być potraktowana w sposób szczególny - postaram się zaraz to zmienić. Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tak dokładnie o to chodzi. Ja bym tylko dał informację jakie to przekierowanie (nie zbierał bym żadnych danych z docelowej - osobiście nie widzę potrzeby, ale może ktoś ją widzi). Bo teraz program krzyczy, że nie znalazł linka na takich podstronach. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tak dokładnie o to chodzi. Ja bym tylko dał informację jakie to przekierowanie (nie zbierał bym żadnych danych z docelowej - osobiście nie widzę potrzeby, ale może ktoś ją widzi). Bo teraz program krzyczy, że nie znalazł linka na takich podstronach. Hmmm - jeśli program ma stwierdzać, czy link jest czy go nie ma po przejściu po 301 to ja bym chyba wolał być konsekwentny i zbadał zawartość strony (ew. oznaczył fakt przejścia po 301). Jeśli nikt nie widzi przeciwwskazań to właśnie tak byłoby to zrobione. Odnośnie tego, co pisał @rokko: Jeśli chodzi o odpowiednie potraktowanie subdomeny 'www.' - zmieniłem to. Proszę o wywołanie "updater.exe", co spowoduje zaciągnięcie zmiany. Pozdrawiam, Damian Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Cieszy mnie możliwość dodawania komentarzy do linków, jednak mam z tym mały problem. Pomimo zaznaczonego checkboxa "Pokazuj kolumnę komentarzy do linków", ta kolumna wcale nie jest widoczna w zakładce "Szczegóły". Chyba, że ja coś źle zrozumiałem z tym komentarzem i wcale nie w tym miejscu miał być widoczny. Wydaje mi się jednak, że może być pomocny np. przy filtrowaniu rekordów na podstawie komentarzy. Edit: Już nie ma problemu. Zaktualizowałem jeszcze raz i teraz komentarze są już widoczne. Edit 2: I tak dodam jeszcze swoją uwagę Fajnie by było, jakby za pomocą komentarzy można było tagować linki hurtowo. W tej chwili, aby dodać taki sam komentarz do kilku linków, trzeba każdy klikać osobno. Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 I tak dodam jeszcze swoją uwagę Fajnie by było, jakby za pomocą komentarzy można było tagować linki hurtowo. W tej chwili, aby dodać taki sam komentarz do kilku linków, trzeba każdy klikać osobno. Trafna uwaga - możliwe, że zmieszczę to w kolejnej aktualizacji. Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Chyba znalazłem byczka Jak generuję raport i oznaczę, że powyżej np 10 linków system ma użyćpolecenia domain:domena.pl to pomiedzy "domain:" a domenę wstawia tabulator - to niedobrze - nie powinno być zadnego znaku. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jak generuję raport i oznaczę, że powyżej np 10 linków system ma użyćpolecenia domain:domena.pl to pomiedzy "domain:" a domenę wstawia tabulator - to niedobrze - nie powinno być zadnego znaku. A nie jest to czasem zwykła spacja? Tak, czy inaczej - zmieniłem to, teraz już nie ma tam żadnego znaku, czyli jest "domain:domena.pl". Zmianę można pobrać wywołując "updater.exe". Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Editplus wskazywał na tabulator ale mogę się mylić - nie mniej dziękować Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie wiem czy to błąd, czy nie mogę czegoś znaleźć, ale jak mam domenę 'www.domena.com' i chcę pobrać z gwt linki automatycznie, to pobiera mi tylko te dla 'domena.com' (w GWT mam obie wersje dodane). Nie jest to wielki problem, zawsze można z pliku zaimportować, ale jakby się dało bezpośrednio to byłoby miło ;-) Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie wiem czy to błąd, czy nie mogę czegoś znaleźć, ale jak mam domenę 'www.domena.com' i chcę pobrać z gwt linki automatycznie, to pobiera mi tylko te dla 'domena.com' (w GWT mam obie wersje dodane). Nie jest to wielki problem, zawsze można z pliku zaimportować, ale jakby się dało bezpośrednio to byłoby miło ;-) Ok, czyli w takim przypadku trzeba pobrać i scalić dla obu wersji - zrobię przy najbliższej aktualizacji (o której napiszę koło weekendu). Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Od jakiegoś czasu dostaję maile, że program jest zbyt tani... Chciałbym jednak, aby program był atrakcyjny zarówno dla tych, którzy dbają o własne strony, jak i dla dużych agencji z tysiącami klientów. Oczywiście w dalszym ciągu ma być tanią alternatywą dla systemów online. Stąd nowa oferta cenowa SEO-Odkurzacza - uzależniona od potrzeb. Cena jest ustalana w zależności od liczby analizowanych domen. W szczególności, dla tych, którzy analizują do 3 domen miesięcznie - cena jest nawet nieco niższa, niż dotychczasowa. Oczywiście można zacząć od niższego pakietu i przejść na wyższy (płacąc różnicę w cenie). Tak, jak było wcześniej, opłata za program jest jednorazowa. Nie ma abonamentu. Przynajmniej do końca lutego będzie trwała promocja cenowa: 30% w dół na wszystkie wyższe pakiety. Zakupów można dokonywać w sklepie internetowym lub mailowo: bok@nanomedia.pl / PW W okolicach weekendu postaram się zebrać zakres funkcjonalności na kolejną aktualizację (już najwyższa pora). Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 a co z tymi co maja stare licencje, bez zmian czy tez ich abonament obowiazuje ? HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 a co z tymi co maja stare licencje, bez zmian czy tez ich abonament obowiazuje ? 1. Nie ma abonamentu. W większości pakietów jest limit na liczbę analizowanych miesięcznie domen, ale opłata jest jednorazowa. 2. Oczywiście w przypadku tych, którzy już zakupili licencje nic się nie zmienia. Nie będzie ograniczeń czy dodatkowych opłat działających "wstecz". Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Co jest planowane w wersji 1.2 programu (najbliższa aktualizacja)? łączenie > X subdomen w domenie w jedną domenę (do disavow) opcja "oznacz wszystkie subdomeny danej domeny głównej" tagi (możliwość wrzucenia grup domen zapleczowych do kolorowania i odfiltrowania + ew. inne listy (np. listy katalogów)) oznaczanie powyższych grup domen w tabeli (np. "#zaplecze") dodawanie tego samego komentarza do wielu linków/wszystkich w danej domenie możliwość modyfikacji wyświetlanych kolumn/ew. zmiana ich kolejności rozpoznawanie i oznaczanie 301 szybki zapis już otwartego projektu (zmian w projekcie) i powiadomienie o niezapisanym projekcie kopiowanie linków do schowka (pojedynczy i wszystkie widoczne) pobieranie linków z GWT przy podwójnej weryfikacji filtrowanie po liczbie linków do innych domen/subdomen (DOM_EXT, SUB_EXT) opcja zaznaczenia/odznaczenia wszystkich linków SITE-WIDE powyżej X linków z domeny zwiększenie limitu widocznych domen podpowiadanych wśród domen SITE-WIDE drobne poprawki Pozdrawiam, Damian Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.