sting2005 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wysłałem RR 26.09 - do dzisiaj brak odpowiedzi. Ktoś potrafi odpowiedzieć na moje pytanie zadane 3 posty wyżej? W tej chwili czeka się nawet do 10 dni roboczych na odpowiedź. Już tyle razy pisano, że dopóki nie włączą guzika i nie zdejmą ci filtra to linkowanie nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 RR już zaczynają powoli schodzić Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Potwierdzam, od 23września wysłanych 5 i 1 przyszło . Czekamy na kolejne oby pozytywne! P.S. zauważyłem wzrosty na www, które oberwały w styczeń-marzec (oczywiście nie przez powiadomienia - sprawdzane było w GTW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 zauważyłem wzrosty na www, które oberwały w styczeń-marzec Napawa optymizmem Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brono32 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam, wyslalem zgloszenie dla storny z www i bez www. Dostalem odpowiedz negatywna odnosnie zgloszenia dla strony z www i przykladowe linki. Czy dostane od google takze odpowiedz dla storny bez www. Zgłoszenie dla strony bez www bylo wysylane 2 dni pozniej. Czy mam wysylac juz nowe zgloszenie? i czy tez dla 2 wersji? nie mam przekierowania 301 bez www na www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 potwierdzam ze splywaja info od google. wyslalem 25.09 i 1.10 i wczoraj przyszly wiadomosci. Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 szukam szukam i znaleźć nie mogę.... co w sytuacji gdy: 1. nie ma powiadomienia o nienaturalnych linkach w skrzynce "wiadomości" 2. jest informacja w sekcji "działania ręczne" 3. nie ma przycisku do wysłania RR pozycje oczywiście poleciały dobry tydzień temu, na szczęście tylko wybrane... ktoś sie spotkał z takim scenariuszem? co w takiej sytuacji jak jest kara ręczna bez możliwości na RR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 filtr algorytmiczny Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 na pewno? przecież to jest informacja w "działania ręczne" algorytmiczne zwykły nie pojawiać się w GWT....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kook Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nie pojawia się. KKM MEDIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Pomylili się, miał być ręczny ale zabrakło rąk do pracy. Filtr jak filtr, bez znaczrnia jaki, działania podobne. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 na pewno? przecież to jest informacja w "działania ręczne" algorytmiczne zwykły nie pojawiać się w GWT....? Możliwy bug w GWT lub też mejl jeszcze nie został wysłany przez ich system. może taki stan trwac 3-4 dni. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 pozycje leżą równo od tygodnia... na seroundtable ludzie pisali, że coś się działo w okolicach 14-16 co by się zgadzało z jakimiś poprawkami pingwina .... tylko skąd ta informacja w działania reczne... :/ dokładnie jest to 'partial manual action' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 działaj, sprawdzaj, szukaj:) Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brono32 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 po jakim czasie pozycje sie podnosza po zdjeciu filtra? mi sie udalo cefneli..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.