Kapitan Seo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 zrobię sobie taka koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Max, tylko blake'a nam czasami nie banuj . ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Kapitan dorysuj diablo tatuaż w kształcie loga xR, a jezusowi zrób haftowanie na szacie Disalow Tools Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Zgłaszam multikonto ... jest tylko problem ... nie mogę sobie przypomnieć nazwy konta Może Max mi pomoże odzykać te konto? To jest bardzo stare konto, wcześniejsze od tego ... ponoć można dobrze sprzedać takie dobrze odleżałe konto Prosimy o listę dotychczas zbanowanych multikont, to będzie bardzo śmieszna lektura dla niektórych Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Z mojego punktu siedzenia powinno być "na odwrót" - gugiel po lewej stronie Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 zgred gratulacje. Widzę, że równowaga musi być tez na PIO jak w naturze:) gdyby istniała równowaga wielu nie byłoby na swiecie. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Gratulacje MaxPan Ciężki kawałek chleba przed Tobą Swoją drogą jestem ciekawy ile kont ubędzie po tych czystkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Jeśli równowaga, to pewnie będzie Gandalf Szary... Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Gratulacje MaxPan! Chciałem w cyrylicy ale skrypt forum pozamieniał to na encje html ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 "Zgłoś swoje multikonta - uniknij kary" A można zgłosić multikonta, których jeszcze nie mam, tak pro forma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Mozna mięć konto firmowe i prywatne, wiec załóż siebie jak chcesz. Tylko to zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 gratulacje Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamoczy Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Patrząc po usuniętych tematach zastanawiam się czy nowy moderator zrobił już szablon zenka dla działu "Ogłoszenia i Zlecenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.