fast1 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam , mam pytanie odnosnie backlinkow. Czy backlinki ktore nie sa powiazane z trescia mojej strony oplaca sie dodawac ? Mam kilka propozycji na wymiane backlinkow z innymi stronami PR 1 -3 . Dziekuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntoTheRain Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Oczywiście, że tak. Ważne jest, żeby chociaż pewien element w którym znajduje się fraza był w jakiś sposób tematycznie powiązany. Jak powiada Blake, nie ma linków złych, są tylko źle wykorzystane Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentro Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Oczywiście, że tak Web News - ranking smartfonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jak powiada Blake, nie ma linków złych, są tylko źle wykorzystane Powiadać to on sobie może Chyba że wali złe linki w konkurencję. Reklamy Ceneo - 20gr za każdy klik + 65% prowizji z usługi Kup na Ceneo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Czy backlinki ktore nie sa powiazane z trescia mojej strony oplaca sie dodawac ? Tak. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zdobywać - tak, wymieniać - różnie mówią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_set Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Najpierw zrozumiałem, że to do Ciebie ktoś ma linkować frazami nie związanymi z zawartością Twojej witryny - i to jest w zasadzie ok. Ale jeśli to mają być linki wychodzące z Twojej witryny, na dodatek z każdej podstrony, to już nie bardzo. https://ksetlak.pl/ https://ksetlak.pl/wp/ https://ksetlak.pl/wp/category/mikroturystyka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdw Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wymiana ma dwie strony- jeśli dostajesz link, zawsze warto to rozważyć, ale jeśli masz komuś pomagać linkiem ze swojej strony, to może się okazać, że dla Ciebie taka wymiana nie jest już opłacalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie marnuj czasu na wymienianie sie linkami. Jeśli strona jest taka dobra i sądzisz że przyniesie ci porządany ruch to wykup reklame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast1 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Aha widze do czego zmiezacie. Teraz pyatnie czy moge wymienic sie komentazami (tez nie zwiazanymi z tematem), chyba nie zaszkodza mojej stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Moim zdaniem szkodzisz stronie marnując czas na takie banały. Odpowiedz se na pytanie jaki jest cel twojej strony i co chcesz osiągnąć dzięki niej a potem myśl nad metodami jej linkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dobre są takie linki jeśli mocne i z zadbanych serwisów. Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast1 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja mam strone pr 0 alexia rank 500 k , i jest to w jezyku angileskim. Chce pozycjonowac ja stronami web.2.0 i backlinkuje je silnymi linkami. Oczywiscie kupne pr 3-4 . Teraz moje pytanie jak ocenic sile backlinkow jezeli chce zasilic moja strone tak zeby nie przesadzic, podobno jak za duzo to nie zdrowo . Jeszcze raz dzieki za odpowiedzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmod Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 jak ocenic sile backlinkow Silne to takie, po których strona pnie się do góry. Jeśli się nie pnie to znaczy że nie są silne. Co do ilości - kiedy dostaniesz klapsa od googla w postaci filtru - przesadziłeś. Innymi słowy- może lepiej zlecić to jakiemuś fachowcowi... Alkowiki - dla większego relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Silne backlinki to takie które linkują ze stron z porządanym dla nas ruchem . I tak link z głebokiej podstrony z PR0 może być dużo lepszym linkiem niz link ze strony PR8 i milionem linków które do niej prowadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.