conradd Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 WItam, Odkad pamiętam używam FF, ale ostatnio coraz wiecej myślę nad przesiadką na Chrome'a, bo ma on kilka szalenie interesujących mnie rozszerzeń. Jedna rzecz mnie tylko niepokoi w przypadku produktów google: prywatność i dzielenie się danymi z Google. Jak wiemy jest to szczególnie niebezpieczne dla SEOwców. Jest kilka programów, które mają niby załatwiać tą sprawę, ale czy aby na pewno? Przykład https://www.aqlsoft.com/chrome-privacy-protector/ Pozdrawiam C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Chrome jest jak koń trojański... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 to tak jakby lisa wpuścić do kurnika... Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Może SRWare Iron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conradd Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @Kukis na Ironie da radę odpalić wtyczki przeznaczone na chroma? Naprawdę nikt na PiO nie używa chrome'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Używają, tylko wstydzą się przyznać. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja używam z wymienionym dodatkiem plus https://www.disconnect.me/ Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Już lepiej zainstaluj sobie Comodo Dragon - na silniku chrome, tylko bez niespodzianek. A czy dodatki będą działały, to już musisz sam przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @Kukis na Ironie da radę odpalić wtyczki przeznaczone na chroma? SRWare Iron (w wersji portable) używam tylko do moderowania katalogów, więc rozszerzenia mi średnio potrzebne. W celach testowych pobrałem SEOQuake z 'Chrome Web Store' - bez problemów pobrało, zainstalowało i funkcjonuje. Z innym raczej problemów mieć nie będziesz, bo SRWare Iron jest "based on the free Sourcecode "Chromium" - without any problems at privacy and security". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jeśli pozycjonujesz zgodnie z wytycznymi to nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zamiast chrome możesz używać SRWare Iron - na tym samym silniku i wszystko bardzo podobne do chrome, ale bezpieczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To Google aż tak narusza prywatność? Korzystam z Chrome od dłuższego czasu i włosy mi dęba staneły jak zobaczyłem, że wszyscy go odradzają. Jest aż tak źle? Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jest aż tak źle? Nie... Jest jeszcze gorzej... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A nawet gorzej. Edycja: Widzę, że predator mnie uprzedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Rozumiem, że ta wtyczka (https://www.aqlsoft.com/chrome-privacy-protector/) rozwiąże ten problem prywatności? Czy lepiej używać po prostu SRWare Iron? Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.