T-K Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Napiszę tak, gdyby oferta hetznera była tak dobra jak piszesz to oni nie OVH by się wysprzedałi z maszyn. Reszta na PW Quas Primas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 aha, już myślałem, że coś z sensem, a chyba zwykłe pierdoły, bo Xeon E3 to jest akurat dekstopowe I7 pod inną nazwa . Najwidoczniej kolega przygoglował trochę po napisaniu posta ;-)). A Ty beznadziejnie hejtujesz i wiesz doskonale co Twój rozmówca napisał mimo tego, że nie czytałeś ... szklana kula się naprawiła? Nie lepiej skorzystać z okazji do milczenia? Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 [del] . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 za 12zł/mc to oni jeszcze dopłacają do takiego serwera. Przecież prąd do takiego serwer-a kosztuje z 6-10 razy więcej... Chyba że mają prąd za darmo i np swoją własną elektrownie wiatrową / słoneczną... Mi się wydaje że te serwery za tak niską cenę to nic innego jak zabieg marketingowy tak aby zdobyć szybko dużą ilość klientów tak samo jak miało to miejsce 3 lata temu jak rozdawali 100 domen za darmo.... Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 tak samo jak miało to miejsce 3 lata temu jak rozdawali 100 domen za darmo....I z tego co pamiętam tez z tymi domenami był jakiś "zgrzyt" .... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zadzwoniłem znowu od OVH, odebrał facet i kompletnie inna rozmowa, pełna kulturka, o dziwo przeprosił mnie za długi czas oczekiwania(czego nie doświadczyłem gdy odebrała kobieta jakaś). Sprawdził w serwerowniach jak wygląda stosunek zamówien do ilości serwerów, naprawdę pełna kulturka, poinformował mnie iż w serwerowni RBX dla planu mSP jest więcej maszyn niż zamówień oczekujących, więc w tym tygodniu wg jego wyliczeń otrzymam serwer, zdziwiło go, że czekam ponad 2 tygodnie na serwer(zamówiony 29 licpa). Naprawdę przyjemnie się rozmawiało, i na koniec jeszcze raz przeprosił Więc jak dzwonicie, i odbierze kobieta, rozłączcie się i dzwonić jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 odbierze kobieta Niejaka Celine S. ? Było już o niej sporo (a skarg pewnie jeszcze więcej) na forum ovh. Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zawsze trafiałem na inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 klik Stare i7 (920) z 24 Gb ram w ofercie kimsufi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 No i jak tam Dostaliście już zakupione Kimsufi w OVH za 12 zł w dniach koniec czerwca początek lipca ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 nie, ja mam zamówienie z 30.07 nic nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja czekałem 6 dni. Ale zamawiałem w czasie gdy pojawił się ten temat. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja mam zamówienie też z 30.07 i też jeszcze nic nie dostałem .... Mimo wszystko trochę już długo czekamy HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 też mam KS 2g z 30.07 i cisza więc nie jesteście sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerd Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A ja mam ciekawostkę. Czy oferta https://www.northhosts.co.uk/dedicated-servers/ czegoś Wam nie przypomina? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.