Skocz do zawartości

Nienaturalne linki

pele

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bo jeśli sam zdejmuje linki od września - mamy lipiec czyli 10 miesięcy strona w filtrze danym ręcznie po powiadomieniu o nienaturalnym linkowaniu to może właśnie za dużo linków zostało zdjętych

może filtr ręczny został zdjęty, nie poszło o tym powiadomienie, a właśnie linków zostało za dużo zdjętych i strona jest tam gdzie powinna

ponadto jeśli dostał powiadomienie 10 miesięcy temu i nie jest to jeden z przypadków masówki która była ostatnio i jego przypadek moze być inny od tego co mamy w chwili obecnej, może zakres działania gugla się troche zmienił

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Jeżeli strona jest w d... od powiedzmy pół roku, a nie jestem pewny czy to filtr ręczny czy algorytmiczny, to jak dodam ją do gwt to w przypadku ręcznego dostanę od razu powiadomienie?

w ciagu 1-2 dnich :) jak nie możesz wysłać RR ;)

Jeżeli usunę wszystkie link (mam na myśli plik disavow) to filtr za nienaturalne linki zostanie zdjęty?

Nie :) Własnie to przeszedłem :) i myśle co zrobić ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Jeżeli usunę wszystkie link (mam na myśli plik disavow) to filtr za nienaturalne linki zostanie zdjęty?

Nie :) Własnie to przeszedłem :) i myśle co zrobić ?!

może za krótki był ten plik disavow ? Walnij blasta i od razu miejscówki z tego blasta dodaj do disavow :) - będzie poważniej wyglądało

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@zgred, ale dostałeś odmowę po tym jak wszystkiego się pozbyłeś?

tak :-)

@mario: nie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

No to pewnie zdjęcie filtra sprawiło by, że spadniesz jeszcze niżej niż po nałożeniu filtra. Utrzymując filtr -40, -100 czy -500 chcą Ci podziękować za to, że się wystrzelałeś z linków, bez których pewnie strona by poszła -1000 :x

Nie wiem czemu tak wszyscy narzekają na G. faktycznie dbają o użytkowników.

Tak trzymaj G, jeszcze troszkę i będziesz jak amiga, wspomnieniem ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zgred bo nie wystarczy wgrać tylko disavowa, trzeb udowodnić, że chciało się zdjąć te linki w disavowie, ale nie było odpowiedzi ze strony moderatora. Samo wgranie disavowa nic nie daje - tylko dalsze spadki, zarówno przy algorytmicznym jak i ręcznym. BTW zdjęli mi filtra z paru stron i wykasowałem plik disavow, ciekawe co się stanie dalej, bo póki co szybuję coraz wyżej z każdym dniem ;)

Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności