ciupagus Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam serdecznie. Proszę o pomoc w wyborze firmy pozycjonerskiej. Od trzech lat prowadzę firmę działającą w branzy budowlanej. Przerobiłem trzy firmy pozycjonerskie, niestety moje wrażenia z ich pracy są jak najgorsze. Nie dziwiłbym się jeśli wybierane przeze mnie firmy były to tzw "no name", ale przecież jedna z nich to była tzw górna półka (a okazała się najgorsza z nich wszystkich). Chciałbym poznać opinie na temat firmy iCEA- może ktoś miał okazję z nimi współpracować. Czekam na ewentualne inne propozycje. Puki co moje zdanie o branży pozycjonerskiej (nie bez powodu) jest skrajnie złe. Jednakże wnioskując ze stałych pozycji innych firm mojej branzy w top 10, dochodzę do wniosku, że istnieją pozycjoneży uczciwi oraz rzetelni, którzy znają się na swoim fachu i nie dążą jedynie do wyciągania kasy od klienta za pozycjonowanie nic nie wartych fraz. Uczciwych proszę o pomoc. Pozdrawiam ciupagus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ta niby największa to nie na S? Trochę źle podchodzisz do tego tematu tutaj, bo jak to sobie wyobrażasz, że ktoś będzie polecał konkurencje czy siebie? Tym bardziej, że większość nie wie czy akurat ta firma jest dobra czy nie. Napisz temat ze zleceniem pozycjonowania, przeanalizuj wyceny, poszukaj opinii na temat firmy w sieci, popytaj znajomych czy może nie korzystają z takich usług już, bo może są zadowoleni i mogą kogoś polecić i pamiętaj, że nie zawsze najtaniej będzie znaczyło dobrze "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucci Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wysokie wyniki = duży wydatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na lokalne frazy? Dlaczego mają być duże wydatki? Grunt żebyś trafił na właściwą firmę a nie ściemniaczy. Jak się domyślasz nie jesteś jedynym którego naciągnięto w tej branży. Może ta lektura Ci się przyda- https://seoinfo.edu.pl/category/hochsztaplerzy-seo/ Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErgoSeo Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ta niby największa to nie na S? Marketing wirusowy działa doskonalne. Jak przeczytałem fragment " ale przecież jedna z nich to była tzw górna półka (a okazała się najgorsza z nich wszystkich)" to pierwsza moja myśl była dokładnie taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na lokalne frazy? remonty warszawa (na przykład) to też lokalna fraza Dlaczego mają być duże wydatki? Zależy co dla kogo oznacza duży wydatek, za 5 zł tej frazy nie będziesz przecież robił. Na ile byś wycenił taką "lokalną" frazę? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 @blake, pracuję tylko na swoich stronach więc nie mam punktu odniesienia. Jak gość będzie miał wejścia na odpowiednie frazy z pewnością zarobi na pozycjonera. W tej branży to nie problem. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salwek Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wysokie wyniki = duży wydatek Prawie ze masz racje. Just Web Design - Not a Big Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz.K Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam serdecznie. Nikomu nie polecam współpracy z firmą iCEA. Sam osobiście zleciłem tej firmie pozycjonowanie mojej strony internetowej. Niestety ku mojemu rozczarowaniu po podpisaniu z nimi umowy tak moją stronę wypozycjonowali że spadła o 30 pozycji w wyszukiwarkach. Po moich telefonach tylko obiecywali, iż sprawdzą co się dzieje - naprawią problem i się ze mną skontaktują. Niestety nic nie zrobili i po prostu mnie "olali". Wydzwaniali tylko na samym początku abym jak najszybciej podpisał umowę gdyż konkurencja mnie goni, a jak już podpisałem to poszedłem w odstawkę. Mam tylko płacić co miesiąc za ich nieudolność albo brak jakiejkolwiek wiedzy w zakresie pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim44 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wiem, że nie w temacie, ale żeby na forum PO ...Puki... ...pozycjoneży... PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOlancer Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 czyż to nie hejting? Grzegorz K. załozyłeś konto po to żeby tylko to napisać. Strasznie to dziwne i szablonowe jak na tym forum Katalog stron www - mocny katalog iDir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Czarny marketing szeptany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak czasami działa wqrwiony klient, z drugiej strony, gdzie ma wylać żale, wywiesić na drzwiach kościoła. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~larry Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Czarny marketing szeptany? To tez jest sposob. Nie wazne jak mowia, wazne, ze mowia. Metoda sprawdzona od lat. Szablony do Zennopostera - Zennoposter Tutorial - zzsklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.