filipozo Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witajcie Jestem normalnie zbulwersowany Chcę znajomemu utworzyć stronę na fejsie o nie typowej nazwie takiej jak np: Włodek The Artist A na to otrzymuje takie info: "Wymagamy, aby każdy użytkownik Facebooka używał swojego prawdziwego imienia i nazwiska" Po pierwsze to jakie wymagamy a po drugie to co go to interesuje ??? Przecież może się nazywać równie dobrze Stokrotka The Kwiatek Nieważne, pytanie jak to ominąć aby utworzyć funpage zajebistemu artyście ??? Będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi bo tak notabene to to fantastycznie zakręcony koleś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipozo Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kto by pomyślał, iż rozwiązanie tego problemu jest tak proste Normalnie aż zamknę swój wątek Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Po pierwsze to jakie wymagamy a po drugie to co go to interesuje ??? Przecież może się nazywać równie dobrze Stokrotka The Kwiatek Po drugie nikt go nie zmusza do otwarcia tam konta Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Temat chyba przypnę do ulubionych, z szacunku do Włodka oczywiście. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Po drugie nikt go nie zmusza do otwarcia tam konta Kiedy My się nauczymy, iż najlepsze są nasze rodzime produkcje, a nie amerykańsko jakieś tam. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Tosz to Szok, a ja jestem Heniu na FB i rwę laski na nieprawdziwe dane Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Kiedy My się nauczymy, iż najlepsze są nasze rodzime produkcje, a nie amerykańsko jakieś tam. Raczej kiedy się nauczymy być sobą a nie udawać innych ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 ale o so chosi tak wuascifie..? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Heniu na FB i rwę laski na nieprawdziwe dane Ej kłamstwo ma krótkie nogi w końcu i tak "dupeczka" się dowie jaka jest prawda. Nie ma jak podryw w realu i tego trzeba się trzymać. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja nie mam tam konta , miałem ale skasowałem i dobrze jest. A kto chce się dzielić sobą to nich to robi - przecież zawsze jest dobra polewa z fotek na cioci imieninach jakie tam dodajecie. Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.