MaxPan Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 https://www.antispam-ev.de/forum/showthread.php?34748-WebProgress-SEO-Spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mój nowy klient też mi zaczął szaleć i przesłał piękną wiadomość od WebProgress Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makosgsi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Zaspamowali cala Polske i Niemcy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja nie dostałem, dlaczego? Też chcę wiedzieć co mam źle na stronie Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie lubią Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 albo się boja, skąd wiemy jakie strony prowadzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A może stwierdzili, że tylko u mnie wszystko jest O.K. e: Wolę żyć w błogiej nieświadomości a Wy mi coś jeszcze znajdziecie Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Pokaz to zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Coś sporo gości czyta ten temat chyba odebrali Twojego maila i szukają jakiejś ciętej riposty Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Bo PIO jest w TOP na nazwę ich firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Przez nich mam tylko więcej roboty bo już kliknięcie się zgłaszają i niektórzy chcą teraz optymalizacji bo strona zrobiona 6 lat temu a czegoś brakuje zirytowało mnie to MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Zawsze to jakaś forma promocji. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A jakby jeszcze podlinkować ten post? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 hee, a już myślałem, że tylko ja miałem okazję się pośmiać Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Więcej takich akcji a wszyscy będą mieli z optymalizowane strony:) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.