okazwłoka Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Uważam, że Polska grała dobrze do straty pierwszej bramki. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Uważam, że Polska grała dobrze do straty pierwszej bramki. Ostry hejter z Ciebie Nie wiem czy było ale beka ostra, ciekawe czy go wystawią na wtorek? Powinien za kare robić z siebie błazna przed stadionem ^^ Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Polska najlepiej grała przed meczem, podczas przerwy między połowami i po meczu. Takie mam zdanie, jutro szczerze mówiąc wygramy z San Marino, nie wiem ile, ale wygramy a jak to bywa po wygranych meczach, nastąpi wielkie odrodzenie polskiej piłki nożnej, będą premie, będzie zachwalany Fornalik, w tabloidach strzelcy bramek będą uważani za najlepszych podczas tegorocznych eliminacji, posypie się kupa domniemanych kontraktów z Realem, Barceloną, Manchesterem itd, świetna obrona, atak, zgranie to czysta esencja piłki nożnej, można jeszcze powiedzieć czy pojawią się artykuły na onecie w stylu " Szok !!! Polska wygra z Brazylią w finale ?" itd, ah ta grupa śmierci. Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No już za kilkanaście godzin będa mieli chłopaki szansą zmyć plamę za mecz z Ukrainą. Jak to na jakims portalu czytałem, a może słyszałem nawet w radio: naszymi przeciwnikami będą kelner, pracownik banku, bezrobotny itp Fornalik chyba nawet szykuje jakieś trzęsienie w składzie, ponoć zmiany będa aż na 4 pozycjach i może zagramy 2 napastnikami, bo o tym myśli. Oj będą emocje. Idąc za jednym z komentarzy, jak to możliwe, że w czterdzieststo milionowym kraju nie ma 20 dobrze garających ludzi - ja spytam, czemu nie ma takich, którzy może przegrają, ale zostawią coś więcej niż naskurek z tyłka po tym jak im gacie spadną. 2:0 dla nas, może troche więcej, szkoda że teraz nie gramy z kimś lepszym - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ...chłopaki szansą zmyć plamę za mecz z Ukrainą... Info o meczu we wszystkich wiadomościach, tendencja jest by się ponabijać z chłopaków. Redaktor: przynajmniej z San Marino wygramy, Pani redaktor: co, my nie damy rady przegrać z San Marino ??? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Meczem z San Marino nie da się zmyć żadnej plamy, bo z nimi wygrywa każdy po 5:0. Polska też pewnie dzisiaj wygra wysoko tylko, że to o niczym nie świadczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keraj Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 40 milionów ludzi, kocha piłkę nożną. Dlaczego ? Przecież w wielu dyscyplinach odnosimy sukcesy (medale, rekordy, zwycięstwa ). Piłkarze w Polsce maja dobrze, stadiony, kibice, pieniądze. Fenomen na skale światową. Grodzisk Mazowiecki Wakacje na Bałkanach www.Gazetagrodziska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 @janpos, ten mecz nalezy do tych, w których co byś nie zrobił, to i tak źle. Wygrasz, źle, bo wszyscy wygrywają, przegrasz źle bo okazało się, że nasi piłkarze udowodnili, że każde dno można przebić i spaść niżej. Oczywiście inaczdej by sprawa wyglądała, gdybyśmy... no ale nie gdybysmy, tylko umoczylismy 1:3 - co by nie pisać, w fatalnym stylu - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 @zakręcony nie tyle zrobisz źle co zwycięstwo nie ma żadnego znaczenia. San Marino to amatorzy. I to dosłownie. Nasi piłkarze mimo wszystko profesjonalnie uprawiają tą dyscyplinę i przewyższają ich umiejętnościami znacznie. Ale nie zmienia to faktu, że od nich silniejsi są dosłownie wszyscy, oprócz państw o podobnym potencjale, które można policzyć na palcach jednej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Sprawa jest prosta. Albo silna liga , albo szkolenie młodzieży , skoro np: taka Rosja jest lepsza i w jednym i w drugim to szkoda gadać. A trzeba przypomnieć , że byli identycznymi frajerami jak my. Nie wyszli z najsłabszej grupy. I jak tu przekonać biznes żeby w piłeczkę inwestował ? W Rosjki przynajmniej chołopaki gest mają Usuwanie pluskiew Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 zobacz to co napisałem pre stron wstecz https://www.forum.optymalizacja.com/topic/173951-polska-ukraina-jaki-wynik/page__st__75#entry1201920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 @ MaxPan: w sumie dobrze mówisz: najbardziej aktualny przykład np: w boksie :https://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=356831&cat=boxer z tego co wiem , jako małolat 3,5 mc na buty zbierał. A teraz jest gwiazdą boksu. A będzie najlepszy. Zobaczycie. Usuwanie pluskiew Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jeśli chodzi o wielki biznes to trzeba się pogodzić ze będą robić co chcą, ale zwykły Kowalski przy telewizorze dostanie 90 min naprawdę dreszczyków emocji i na końce dumę za własną drożynę narodowa. Ale znając życie jak obecnie lobią zaglądać do cudzych kieszeni a nie do swojej, to nikt nie chce zrobić przyjaznej atmosfery dla inwestycji dużego biznesu w sport w Polsce. jeśli chodzi o boks to mogę się założyć ze kolejnym multi mistrzem świata w wadze ciężkiej bezie Rosjanin, lub obywatel Kazachstanu ( lub innego kraju z byłego CCCP) prywatnie tez obstawiam Golovkina to znaczę jego wielka karierę, jeszcze lubię oglądać walki Povetkina ale chyba jego czas niestety uciekł. Ale wielkim znawca boksu nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 @MaxPan: a ja się założę , że nie będzie W USA są tak zdenerwowani , że jacyś ludzie wychowani w Europejskiej szkole boksu będą rżądzić. Proste przykłady Gołota - Byrd , Gołota - Ruiz. Dwa dobre oszustwa. Z Rosji nikt nie ma szans .....ok Powietkin . Ale federacja WBC jednak jest w Meksyku. Kazachy to są naprawdę twardziele , ale w boksie zawodowym to jednak kontakty , znajomości itd. Golovkin to będzie największa gwiazda boksu na świecie to na 100%. Ale Powietkin ? W PL kilku jest od niego lepszych. Chyba , że ten Hasim Rahman nie był taki zły jak myślałem. Usuwanie pluskiew Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A możemy się założyć ma jakas dobra wódkę, zgodzę się że tu więcej decyduje biznes, znajomości układy, bukmachery. Ale pieniędzy śmierdzące ropą rosyjska tez maja sile przebicia Gołota - Byrd , Gołota - Ruiz. Dwa dobre oszustwa z całym szacunkiem ale za nim nie stali duże pieniędzy, i tu był błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.