Skocz do zawartości

Czy stosowanie SWL-i przynosi efekty ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Jak SWL'e mają być nie skuteczne?! Przecież po kodzie Google nie wie czy dana strona jest w SWLu.

Domeny w SWL mają wybitne parametry, te które poszły w jakość mają np: mało linków wychodzących, subdomen...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

..... ciekawe ile to się utrzyma, bo to jest chyba najważniejszy aspekt, .....

SWL nie jest do wszystkiego to jest narzędzie wspomagające, idealnie nadaje się do:

• piramid,
  • indexowania
  • dopalania stron
  • dopalania wpisów
  • pozcjonowania przez satelity
  • pozycjonowania strony

Nikt nikogo nie zmuszą i namawia usilnie do korzystania z SWL'i bo wbrew temu że są proste jak obsługa Adwords to i tak trzeba umieć się nimi obsługiwać, zawsze powtarzam nie od razu Rzym zbudowali i takie testy jak Zgreda: czy e-weblink nadal działa

Nie wyszły dlatego że włożył domenę do do eweba i przyłożył pkt tylko spełnił dodatkowo cały szereg dodatkowych czynników a eweblink pojawił się juz na samym końcu jako wykończenie

Podsumowując - jeżeli chcecie używać SWL a jeszcze nie wiecie co i to uczcie się na stronach satelitach a nie na swoich własnych jak widzę u niektórych początkujących wówczas mniej piecze jak dostaniemy po łapkach

Marketing internetowy dla firm

spełnił dodatkowo cały szereg dodatkowych czynników

A jaki szereg czynników spełnił Zgred w tym teście? Chyba, że mówisz o działaniach onsite?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

• 2 tygodnie później...

Odkopię temat dla zainteresowanych tym co się dzieje dalej ze stroną linkowaną bez większego ogarnięcia co do ilości i tempa bezpośrednio seomatikiem, bez żadnych innych linków poza swl. Względem ostatniego postu wszystkie frazy ładnie skoczyły - w zasadzie wszystko weszło do top10, pozycje z wczoraj:

b8f81686395dd00cb31c8d42b287758f_1.jpg

Nie były dokładane żadne inne linki później poza tymi pierwszymi z przyrostu do 5. grudnia włącznie. Nie ma wśród nich żadnych innych poza linkami z anchorami exact match.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Celowo nie chcę ich podawać rzecz jasna ze względu na "uprzejmie donoszę" ale są tam jedno i dwuwyrazowe frazy, ogółem mix trudności. Zobaczymy ile jeszcze powisi nim poleci.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

• 3 tygodnie później...

Jak się napierdala taką ilością to ne dziwne ... sztuką jest zrobić to delikatnie, z namaszczeniem - jakbyś całował siostrę ... ;) kolegi siostrę... a nie tak ordynarnie na wilka :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Zależy na ile fraz podzieliłeś te punkty, chociaż i tak suma i przyrost linków przy takiej ilości prawdopodobnie są podejrzane dla Google. Ja ostatnio znowu obserwuję wzrosty również na trudne frazy przy stosowaniu seomatika plus gotlink, w niektórych przypadkach sam gotlink, również topy. Musiałem jakiś czas potestować rózne ustawienia (przyrost, ilość linków, jakie anchory).

• 1 rok później...

a ja mam takie trochę lamerskie pytanie.

Dalczego google nie podlinkuje podstawionego serwisu w SWL i nie sprawdzi skąd pochodzą BL?

Przecież to bardzo prosty sposób eliminacji stron zapleczowych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności