moskit Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 dosłownie kilka wypowiedzi wyżej masz odpowiedź dotyczącą komentowania.. Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A czy do blogspota Wam dodaje bez problemu? Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A czy do blogspota Wam dodaje bez problemu? Mi nie dodało, ale myślałam, że to u mnie jakiś błąd. Niby blog jest dodany prawidłowo, ale wpis się nie dodał. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan od seo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 blogspot automatycznie blokuje próby logowania z "podejrzanych" ip (czyli np innych niż polskie) po nieudanej próbie zalogowania trzeba wejść na konto i potwierdzić, że jest to zaufany adres - później już powinno dodawać z tego ip bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Na blox.pl trzeba się logować w ciągu 6 miesięcy, w innym wypadku z tego co wiem kasują bloga. Czy wupress dodaje wpis poprzez tego typu logowanie? Nie muszę się logować na konto bezpośrednio? Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Czy wupress dodaje wpis poprzez tego typu logowanie? Wszystkie tego typu wtyczki, dodawarki, softy działają za pomocą protokołu xml-rpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Czy wupress dodaje wpis poprzez tego typu logowanie? Wszytkiwe tego typu wtyczki, dodawarki, softy działają za pomocą protokołu xml-rpc Można prosić bardziej łopatologicznie? Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamoczy Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Można prosić bardziej łopatologicznie? https://bit.ly/1fpqHlB Ciężko się powstrzymać Nie zastąpi to logowania ręcznego (ani innych zabezpieczeń na blox) Wszytkiwe tego typu wtyczki, dodawarki, softy działają za pomocą protokołu xml-rpc Addpress ma opcję postowania via curl, soft Miona też nie używa xml-rpc do postowania. Tyle, że to do wordpressów Emulowanie "ręcznego" logowania na blox - zenkiem czy combot powinno pójść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy wupress zapisuje gdzieś pierwotny tekst z synonimami dodany jako zadanie? Bo powiedzmy że dzisiaj dodaje taki tekst z synonimami na blogi swoje dodane do wupress, za tydzien dodaje do wupress 10 nowych blogów i chcę żeby ten wcześniejszy tekst poleciał także na te nowe blogi dodane do istniejącej już grupy blogów. Jest taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan od seo Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy wupress zapisuje gdzieś pierwotny tekst z synonimami dodany jako zadanie?? nie. już dość dawno pisałem ze przydałaby się taka funkcjonalność edycji dodanego wpisu z synonimami, miało być. podobnie jak parę innych rzeczy miało być już dość dawno ale nie ma. autora też nie ma - niestety dość rzadko wpada do własnego tematu,a jak już wpada to kończy się w większości przypadków tylko na obietnicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy wupress zapisuje gdzieś pierwotny tekst z synonimami dodany jako zadanie? Bo powiedzmy że dzisiaj dodaje taki tekst z synonimami na blogi swoje dodane do wupress, za tydzien dodaje do wupress 10 nowych blogów i chcę żeby ten wcześniejszy tekst poleciał także na te nowe blogi dodane do istniejącej już grupy blogów. Jest taka możliwość? Czy wupress zapisuje gdzieś pierwotny tekst z synonimami dodany jako zadanie?? nie. już dość dawno pisałem ze przydałaby się taka funkcjonalność edycji dodanego wpisu z synonimami, miało być. podobnie jak parę innych rzeczy miało być już dość dawno ale nie ma. autora też nie ma - niestety dość rzadko wpada do własnego tematu,a jak już wpada to kończy się w większości przypadków tylko na obietnicach. W tej chwili możesz zapisać tekst do bliblioteki i po dodaniu kolejnych blogów wysłać go do nich. W tym tygodniu postaram się dodać opcję ciągłego dodawania tekstu do nowo dodanych blogów żeby nie było... Napiszcie mi tylko jak wg Was miałoby to wyglądać, czy po dodaniu bloga do systemu ma wyświetlić się okno z wyborem oczekujących tekstów, czy jak inaczej to widzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbass Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 wuSeo, włącz gg skrobnąłem Ci coś o update'ach kiedyś, a dzisiaj też coś zapytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 wuPress v1.9.7 Ręczna synonimizacja na podstawie podpowiedzi. Zaznaczamy tekst i w okienku obok możemy wybrać słowa z których mają zostać utworzone synonimy. - Obsługa ikon wpisów Ikony są zdalnie uploadowane na serwer docelowy - Możliwość hurtowego usuwania wykonanych wpisów w harmonogramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 U mnie wszystko się zlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 U mnie wszystko się zlewa Wyłącz w ustawieniach Nie pokazuj zakładki "news". Jak nie pomoże, daj znać to coś wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.