sqor Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jak by było postowanie w innych CMSach jak drupal czy joomla to również chętnie bym dokupił płatny moduł w cenie nawet x3-4 to 97 zł za jakie jest obecnie wupress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 ------------------------------------- Jak parę osób ma problem z obsługą wtyczki to wystarczy napisać maila, klepnąć na gadu, czy podać numer telefonu do siebie. Napisałem do Ciebie maila i na pw dwukrotnie. Miesiąc temu nie dostałem odpowiedzi. Napisałem w niedzielę i też na razie wiadomość jest bez odpowiedzi. W wiadomości zadałem jedno pytanie i jeśli dostanę odpowiedź pozytywną to kupuję od razu soft. Czy jesteś w stanie odpowiedzieć na to pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramin173 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wczoraj kupiłem soft. Oto wyniki wnikliwego testu: BLOGI DZIAŁAJĄCE: - bloa.pl - blog.com - ablog.pl NIEDZIAŁAJĄCE BLOGI: - wordpress.com (mimo proxy z proxymarket) - blox.pl (mimo proxy z proxymarket) - blogspot.com - blog.pl - goob.pl - blogx.pl - przy rejestracji wyskakuje ciągły błąd captchy - blog.org.pl - przy rejestracji wyskakuje ciągły błąd captchy - blogap.pl - przy rejestracji wyskakuje ciągły błąd captchy - ckg.pl - przy rejestracji wyskakuje ciągły błąd captchy - stratblog.pl - rejestracja blogów wyłączona - pluslog.pl - rejestracja blogów wyłączona Poza tym: ciągły błąd bazy danych - jakby jakiś problem z CRONem, brak synchronizacji czasu - tam jest zupełnie inna godzina niż w rzeczywistości Kontakt z autorem fatalny. Jeszcze nigdy nie odpowiedział mi na maila, ani też na gg. W związku z powyższym muszę przyznać, że soft nie jest nawet częścią tego co opisuje wuSEO. W takiej postaci soft nie jest mi absolutnie do niczego potrzebny. Zapłaciłem za to 97zł i choć nie jest to majątek żądam natychmiastowego zwrotu pieniędzy ponieważ towar (wtyczka - soft) jest niezgodny z opisem. Mam świadomość że nawet gdyby te blogi w których teraz rejestracja jest wyłączona byłaby włączona, to i tak by nie działały z tym wupressem. NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM Koledzy a Was proszę o pomoc w wyborze alternatywnego softu. Co "DZIAŁAJACEGO" możecie polecić ? Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zastanawiałem się nad kupnem tego softu, ale chyba się wstrzymam. Ktoś korzysta z jakiegoś alternatywnego oprogramowania? Chodzi mi głównie o pracę w platformach blogspot.com i wordpress.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxan_20 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ehhh, a od pewnego czasu też nosiłem się z zamiarem kupna :/ Podłączam się do pytania, zna ktoś inny program obsługujący wordpress,com, blogspota, bloa.pl, blog.com i wordpressy postawione na darmowych hostingach? Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/ Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 wordpress u mnie działa Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 alternatywy jako takiej brak. Przynajmniej ja nic nie znalazłem. Ja próbowałem mainwp.com i wszystkie softy wymienione tutaj: https://mainwp.com/wordpress-management-comparisons/ Niestety, ale wszystkie softy potrzebują zainstalowania własnego pluginu, a dla web2.0 instalacja własnych pluginów jest zabroniona. Szkoda, bo lubię tak zarządzać własnymi stronami. Na innych web2.0 wykorzystuje zenbloga, ale tam tylko możesz zakładać blogi i dodawać wpisy bez zarządzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serentis Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ciekawe czy doczekamy się w tym roku tej aktualizacji i poprawy funkcjonowania wtyczki... seo/sem/www - NETIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 jest popyt, aż dziwne że jeszcze nikt nie zapełnił tej dziury Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 I jak tam sytuacja z naprawą? Zależałoby mi w szczególności na blox Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 - ckg.pl - przy rejestracji wyskakuje ciągły błąd captchy prosiłbym o niespamowanie naszej strony, ten serwis i tam prawdopodobnie umrze niebawem (po części dzięki ludziom takim jak Wy, wysyłałem autorowi prośbę o usunięcie z systemu - bez echa...) Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axe007 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja też jestem zainteresowany. Przyda się do pozycjonowania moich stron przy zapleczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Przydało by się jeszcze dodawanie do platformy tumblr.com/ Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan od seo Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Przydało by się jeszcze dodawanie do platformy tumblr.com/ spokojnie, wkrótce będzie podobnie jak i poprawki błędów zapewne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 @Up ten post został dodany 29 listopada 2013 i nadal nie ma obsługi tumblr... :/ Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.