seobuster Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 To mu ją poderwij Według sędziego Tuleya to stalinowskie metody. Chyba ktoś się zapomina, iż to tylko kasa, ale jak widać, co niektórzy wałsną matkę by sprzedali za 3zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Firma windykacyjna to może... skoczyć i obtoczyć... nic poza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na niektórych, samo pisamo z firmy windykacyjnej działa bardzo skutecznie. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Akurat to większość wyrzuca do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ...sprawa w sądzie zakończona na moją korzyść mimo tego komornik od prawie 2 lat nic nie ściągnął. Twierdząc że klient nic niema. Firmy windykacyjne? Jeżeli tak to jakie? Lub inne sposoby? Jeśli komornik nie może ściągnąć długu po prostu sprzedaj dług. Trochę stracisz ale nie 100%. Zresztą kto ci poradził żeby iść do sądu? To jest błąd. Jeśli masz jakąś umowę i wystawiłeś fakturę a klient nie spłacił jej w terminie, to zwyczajnie sprzedaje się takie zobowiązania. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Akurat to większość wyrzuca do kosza. Chodziło mi bardziej o osoby, które pierwszy raz miały z tym do czynienia. Każdy cwaniak wie, że dopiero wyrok sądowy - egzekucja komornicza, to poważna sprawa. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dlug po bezskutecznej egzekucji malo kto kupi,a jak kupi to beda to grosze - nie oplaca sie tego sprzedawac. LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ...sprawa w sądzie zakończona na moją korzyść mimo tego komornik od prawie 2 lat nic nie ściągnął. Twierdząc że klient nic niema. Firmy windykacyjne? Jeżeli tak to jakie? Lub inne sposoby? Jeśli komornik nie może ściągnąć długu po prostu sprzedaj dług. Trochę stracisz ale nie 100%. Zresztą kto ci poradził żeby iść do sądu? To jest błąd. Jeśli masz jakąś umowę i wystawiłeś fakturę a klient nie spłacił jej w terminie, to zwyczajnie sprzedaje się takie zobowiązania. Kupisz ode mnie ? Sprzedam nawet za 30% wartości , mam też i pare innych umów cywilnoprawnych w sumie na jakieś 200K ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kupisz ode mnie ? Sprzedam nawet za 30% wartości Nie trudnię się taka działalnością ale sprzedawałem (tylko, że przed wyrokiem) za więcej niż 30% Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dobry z ciebie człowiek beer 200k i dłużnicy jeszcze zdrowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Każdy cwaniak wie No, no wypraszam sobie każdy porządny obywatel, który ma wiedzą prawniczą, to wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucci Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jeśli komornik nic nie zrobił to daj sobie spokój i poczekaj po cichu aż coś później wypłynie, bo teraz to tylko stracisz kasę i czas. Wiem co piszę, bo mam spore doświadczenie z tym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 200 k to już poważna sprawa warto byłby się przyjrzeć dłużnikom. Ilu? Firmy osoby prywatne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Beerbant może nie za 30%, ale za 20% wartości biorę, poważnie. Info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 sciaganie od aktywnych firm to pikus:) ale od osob prywatnych to juz gorzej:/ Ja chetnie z firm sciagne bo do takiej firmy wystarczy jeden dobry list ale osoby prywatne maja to za przeproszeniem gdzies;) @ja1 otwieramy firmy windykacyjna dla firm seo? Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.