voter101 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 U mnie nagle zarobki wzrosły 3-krotnie. CTR 2-krotnie. Wydaję mi się, że po primo: mamy święta za pasem, więc reklamodowcy nie żałują na reklamy, secundo - w dobie pingwinów i innych zwierząt sporo witryn rzuciło sie na reklamy, widząc w tym jakowyś (złudny) ratunek. U mnie też rekordy stawek. Padł też rekord stawki za jednego klika. Myślę, że masz częściowo rację. Po 1000 lat zwykłych reklam AdSense w Internecie, oczy ludzi totalnie się przyzwyczaili się do ich wyglądu. Za 2-3 miesiące wszystko wróci do normy. Chociaż to niezły zbieg okoliczności - święta i zmiana form reklam w tym samym momencie. Tym lepiej dla nas - wydawców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 @Boyakki to raczej chodzi o śr. CPC Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ale przydały by się 2 lub 3 nowe jednostki jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wczoraj stuknął rekord. Święta i nowe jednostki robią dobrą robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunrajz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 CTR od soboty wzrósł 3 razy. Jeśli to przez ten update to takie mogą robić częściej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Mi wzrósł też, a używam tylko zdjęc/multimedialnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 zgadzam się przed Świętami wariacje są, myślę że w styczniu dopiero się zobaczy skuteczność tych nowych jednostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Poprawi się to po świętach?;/ zarobki mi strasznie poleciały przez ten spadek CTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 CPC mam niższe ostatnio o 35-40% a zarobki w okresie świątecznym spadły trzykrotnie. Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyakki Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 U mnie już wróciło do normy. Dzisiaj np. mam całkowicie przeciętny dzien z całkowicie przeciętnymi wskaźnikami Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/ Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/ Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 U mnie najgorsze jest to, że spadł mi CTR jakieś 4x a nic nie zmieniałem ;/ Sądzę, że lipne reklamy są teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 U mnie w święta zawsze są najgorsze zarobki, więc wręcz przeciwnie do pozostałych. Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 300x600 mi się nie przydaje - dlatego wile mniejsze a inne Pytam o wiele, za wszystko dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak chodzi o klikalność tych jednostek to u mnie wynik jest 3x lepszy niż przy reklamach 300x250, 330z276, więc moim zdaniem użytkownik się jeszcze nie przyzwyczaili do nowego typu reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malec Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja dodam, że od 10 stycznia można mieć tylko jedną taką jednostkę na stronie (plus dwie inne). Źródło Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.