Skocz do zawartości

TopTenDon - darmowy program do szybkiej analizy top10

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

TTD to prosty no i darmowy programik, który ma na celu zaoszczędzić nieco czasu każdemu w SEO. Do rzeczy: program analizuje top10 dla wpisanej frazy z google.pl. Może nie tyle analizuje, co dostarcza nam w krótkim czasie zestawienie różnych parametrów w tabeli. Parametry pochodzą z majesticseo.com, wygląda to tak:

glowne_okno.jpg

Dane te można sortować po każdej wartości, jest też możliwość skopiowania danych w formacie csv.

Aby dobrze wykorzystać możliwości programu należy założyć konto w majesticseo.com (wystarczy darmowe) i wprowadzić dostęp. Dzięki temu zapytania nie będą blokowane. Program obsługuje też proxy.

No, może TTD nie jest tak do końca darmowy, bo aby go otrzymać trzeba spełnić 2 warunki, choć nie wiąże się to z jakąkolwiek opłatą.

Jak zdobyć program?

1. Polub naszą stronę na facebooku.

2. Udostępnij nasz wpis z facebooka na swojej tablicy o DonLinkage "z czterema gwiazdkami" na logo.

3. Zgłoś się po program wysyłając informację na seosolutions@i4a.pl :)

Po spełnieniu powyższych warunków otrzymasz link do programu :)

Zachęcam do wypróbowania.

MÓJ EBOOK O SEO - JUŻ JEST DRUGA CZĘŚĆ!!!!

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Widać już na powyższym screenie że nie przyda się do niczego. Bo niby do czego może się przydać? Drukuje raport top10 i idę do wróżki?

PS. Macie jakąś sprawdzoną wróżkę?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mamy małe problemy techniczne z łączem i paczka z programem nie chce nam się poprawnie wysyłać :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :D

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Dostępna jest aktualizacja:

1. Sprawdzanie wyników dla konkretnych stron znajdujących się w top10, a nie tylko domen głównych. Do tej pory jeśli w top10 była podstrona, to ucinało ją do domeny i dopiero sprawdzało statystyki. Teraz podawane są statystyki tej konkretnej podstrony

2. Możliwość wprowadzenia własnej domeny do porównania. Dzięki temu łatwiej możesz oszacować ile Twojej stronie jeszcze brakuje do topu :) Oznaczana jest jako pozycja 11, chyba że jest już w top10.

3. Wyświetlanie ilości wyników z Google dla frazy.

I tyle :)

Info do zainteresowanych zostało przed momentem wysłane. Zapraszam do skorzystania z programu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności