Skocz do zawartości

Kimsufi

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Support dobry, rzecz jasna dotyczy jedynie awarii sprzętowych i tego co dzieje się poza Twoim serwerem dedykowanym; na backupowe konto FTP również nie można narzekać. Odpowiedź na pozostałe pytania zależy od konfiguracji serwera oraz obciążenia generowanego przez Twoje strony "z dosyć dużą liczbą oglądalności", którego nikt nie jest w stanie oszacować bez szczegółowych informacji.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

@Kulfik: Otworzyłem stosunkowo niewiele zgłoszeń, więc być może miałem po prostu szczęście ;) Ociągają się tylko z odblokowaniem IP, które z jakiś nieracjonalnych powodów czasem odcinają ;)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Kmsifu właśnie zostało przekierowane ofertowo na OVH, weszły nowe serwery. Wszystkie nowe IP w serwerach KImsufi o VH są płatne 4 netto per IP

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Właśnie chciałem kupić Kimsufi 16G a tu przekierowanie na ovh, gdzie oferty średnie w porównaniu z kimsufi. czyli co... już nie ma kimsufi? zlikwidowali? już kiedyś obcieli rps-y na rzecz beznadziejnych i drogich vps-ów, teraz obcieli kimsufi...

Ma ktoś alternatywę dla Kimsufi 16G? czyli dla:

Kimsufi 16G

159,99PLN Netto / m-c

( 196,79PLN BRUTTO)

Intel i5 4x 2.66+ GHz

64 bits

GigaEthernet

pamięć: 16 GB

dysk: 2 TB

backup: 100 GB

transfer 10TB/mc

przepustowość 100 mbp/s

ip stałe 1

ipv6 64

zależy mi głownie na na transferze, potrzebuje dużo

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Oferta się zmienia, to chyba normalne. Natomiast nowe kimsufi jest nieporównywalnie lepszą ofertą od poprzedniej ze względu na dwa dyski i dedyk za 39,99 zł :)

Jedynie szkoda, że zrezygnowali z backupu FTP 100GB, zawsze to było coś niezależnego sprzętowo.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności