Skocz do zawartości

Katalogowanie strony.

AdamA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@Bart ja na Twoim miejscu zapoznałbym się z podstawami pozycjonowania.

• Like 2

Oferuję profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. Pozycjonujemy również ciężkie frazy, również branżę ero, hazard. Wystawiam F.VAT, proponuję klientowi przejrzystą umowę. Masz pytania ? Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Strona A i tak dostanie link z tych katalogów, bo na B jest 301.

I dał byś sobie za to rękę uciąć ? :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

W teorii Bart ma rację, z założenia 301 faktycznie przenosi wszystkie linki, ale w praktyce - przynajmniej ja - zauważyłem, że dodatkowe katalogowanie docelowej strony jeszcze bardziej zwiększa jej moc, ale w znacznie mniejszym stopniu. Mimo wszystko dostajemy zawsze dodatkowe linki z innych stron, tylko że są one słabsze, bo pochodzą z tych samych domen.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Po zastosowaniu 301 ze strony A na B w większości przypadków chyba należy linkować dalej obie strony... Jeśli nie, to proszę wyprowadzić mnie z błędu. :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO -  w przygotowaniu.

Patryk Szczupakowski - taka tam sobie stronka.

Dodanie 2 linków jest lepiej opłacalne niż dodanie jednego, chociażby z powodu, iż mamy większe szanse na zaindksowanie któregoś z wpisów w katalogu.

Oferuję profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. Pozycjonujemy również ciężkie frazy, również branżę ero, hazard. Wystawiam F.VAT, proponuję klientowi przejrzystą umowę. Masz pytania ? Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653