Darq Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 No wygląda pięknie (coś jak połączenie Ogniem i Mieczem z Van Helsing) Mam nadzieję, że pojawi się w Polsce w naszej wersji językowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ogniem i Mieczem z Van Helsing nu waśnie trafne spostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Film zapowiada się interesująco, mam nadzieję, że trafi u nas do kin. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Coś dla komputerowców ja ostatnio powtórnie obejrzałem 13 piętro z 1999 r. Fajnie sie liczby składają i film jest również nie zły jak na ten rok https://www.filmweb.pl/film/Trzynaste+piętro-1999-30840 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 @MaxPan dzięki przypomnienie, zabrałem się kiedyś za starą ekranizację wija ale usnąłem. Ta nowa zapowiada się nieźle. https://www.youtube.com/watch?v=FBjQO-5CYSo nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monstrum Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 13 piętro - kiedyś go oglądałem i bardzo mi się podobał. Jeśli ktoś lubi skandynawsie kino może obejrzeć film Terribly Happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na odstresowanie: https://www.imdb.com/title/tt0420548/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja właśnie jestem w trakcie oglądania 2 sezonu "Breaking bad" - rewelka Oprócz tego, warto wybrać się do kina na "Oszukane" - film oparty na faktach. Miałam tylko lekki niedosyt, bo niektóre motywy mogłyby być bardziej szczegółowo pokazane, więc film mógłby być dłuższy o 20 minut. Jeszcze patrząc po swojej kolekcji polecam: - 1408 - 127 godzin - Pogrzebany - Czarny Łabędź - The Social Network - Diabeł ubiera się u Prady - Ostatni król Szkocji - uwaga, mocne - O północy w Paryżu - lekki i przyjemny - Jak zostać królem - Wielki Mike - Kac Vegas Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Pokręcona komedia: cztery pokoje. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Kac vegas 3 w kinach ciekawe jak im wyszło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Z ostatnich Whisky dla Aniołów, no mega Horrory się spieprzyły ostatnio... Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Stary klasyk komediowy: Martwica mózgu nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) OMFG I koniecznie ten powyżej Żeby nie było jałowo, wspomniany w innym wątku Woody Alen: Co nas kręci, co nas podnieca E: Edytowane 31 Maja 2013 przez Trotyl 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jeśli ktoś lubi adaptacje komiksów, to najnowsze filmy z Batmanem i Iron Manem dają radę. Jeszcze "Avengers" można polecić. A jeśli chcecie się pośmiać, polecam "Daję nam rok" (I Give it a Year). Brytyjczycy robią jednak najlepsze komedie Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) jeśli chodzi o filmy do popcornu, to takie na których szare komórki odpoczywają to chętnie zobaczę ten film ( zwiastun polecam oglądać w FULLHD) Edytowane 2 Czerwca 2013 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi