glina Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam, Mam pytanie, po wpisaniu frazy sylwester 2012 pojawia się na 1 stronie na miejscu 8 (u mnie) strona restauracji california. Zero fraz w treści, samurai nie pokazuje żadnych linków z tym anchorem, linków raczej dużo nie ma. Pytanie to bardziej z ciekawości, czemu taka strona na ten anchor jest tak wysoko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 czarna magia... Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Podaj link, ja w pierwszej 50 nie widzę nic podobnego Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 U mnie również brak, a nie masz czasem ustawionej lokalizacji google USA lub coś podobnego? No chyba że restauracja california nie jest z californi, a TObie wyświetlają się wyniki personalizowane SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glina Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Tak to wygląda u mnie: Wylogowany z konta google, na różnych przeglądarkach to samo tylko różnica w pozycji + - 2 Może po prostu jakiś błąd googlasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalafaR Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To żaden błąd, niech zgadnę, mieszkasz w Sosnowcu? I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glina Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To żaden błąd, niech zgadnę, mieszkasz w Sosnowcu? tak w Sosnowcu , rozumiem targetowanie itd... tylko jeżeli już mamy wytyczne googla odnośnie nasycenia fraz, linków naturalnych etc. to czemu akurat ta strona pojawia się na anchor sylwester 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wyświetla ci się ta strona bo to są wyniki regionalne, które ładują się w pozycje 5-9. Fraza "sylwester" jest tutaj: <meta name="description" content="Restauracja California Czeladź; - Centrum Bankietowe - Wesela Bankiety Przyjęcia Okoliczno�ciowe Sylwester 2009/2010 Andrzejki - Sosnowiec, Będzin, Dąbrowa górnicza"> Widocznie to wystarczyło by na frazę "sylwester" wrzucać stronę w wynikach regionalnych z Sosnowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glina Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Nie spojrzałem w kod, ale ja mam taki fragment <meta name="description" content="Sala Bankietowa California Czeladź; - Centrum Bankietowe - Wesela Bankiety Przyjęcia Okoliczno�ciowe - Sosnowiec, Będzin, Dąbrowa górnicza"> noo chyba że description jest dobieramy w zależności od nazwy przeglądarki która wchodzi hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 sprawdź description podstrony z galerią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Może po prostu organizują jakąś fajną imprezę sylwestrową ;-) Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dopiero 24 września a ty już o sylwestrze myślisz... Podziwiam barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dopiero 24 września a ty już o sylwestrze myślisz... Podziwiam Tomku w tamtym roku we wrześniu szukałem hotelu w dobrej lokalizacji (przy wyciągu) w Szklarskiej Porębie i miałem duże trudności. A swoją drogą seo w Warszawie sporo różni się od tego w Sosnowcu. Tutaj żeby się wyświetlić w top chyba nie wystarczy słowo kluczowe w opisie galerii. https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glina Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Zdziwilibyście się znam już obiekty gdzie już jest brak miejsc na zabawy sylwestrowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.