Skocz do zawartości

Ciekawostka - strona bardzo wysoko bez słów kluczowych i linków

glina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie, po wpisaniu frazy sylwester 2012 pojawia się na 1 stronie na miejscu 8 (u mnie) strona restauracji california. Zero fraz w treści, samurai nie pokazuje żadnych linków z tym anchorem, linków raczej dużo nie ma.

Pytanie to bardziej z ciekawości, czemu taka strona na ten anchor jest tak wysoko ?

54638377.jpg
  • Like 3

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

U mnie również brak, a nie masz czasem ustawionej lokalizacji google USA lub coś podobnego? :)

No chyba że restauracja california nie jest z californi, a TObie wyświetlają się wyniki personalizowane

Edytowane przez DamianL

SEO in Bielsko-Biała 

Wyświetla ci się ta strona bo to są wyniki regionalne, które ładują się w pozycje 5-9.

Fraza "sylwester" jest tutaj:

<meta name="description" content="Restauracja California Czeladź; - Centrum Bankietowe - Wesela Bankiety Przyjęcia Okoliczno�ciowe Sylwester 2009/2010 Andrzejki - Sosnowiec, Będzin, Dąbrowa górnicza">

Widocznie to wystarczyło by na frazę "sylwester" wrzucać stronę w wynikach regionalnych z Sosnowca.

Nie spojrzałem w kod, ale ja mam taki fragment

<meta name="description" content="Sala Bankietowa California Czeladź; - Centrum Bankietowe - Wesela Bankiety Przyjęcia Okoliczno�ciowe - Sosnowiec, Będzin, Dąbrowa górnicza">

:) noo chyba że description jest dobieramy w zależności od nazwy przeglądarki która wchodzi hehe

Dopiero 24 września a ty już o sylwestrze myślisz...

Podziwiam :)

Tomku w tamtym roku we wrześniu szukałem hotelu w dobrej lokalizacji (przy wyciągu) w Szklarskiej Porębie i miałem duże trudności.

A swoją drogą seo w Warszawie sporo różni się od tego w Sosnowcu. Tutaj żeby się wyświetlić w top chyba nie wystarczy słowo kluczowe w opisie galerii.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..