MarcinLDZ Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jeżeli ten temat założyłem w złym dziale to poprawcie mnie ale nie wiedziałem w którym dziale mam to napisać. Mianowicie moje forum regularnie odwiedzają "natrętni Rosjanie" nie wiem czy się cieszyć czy nie, bo chyba moje forum jest widoczne w Rosji nie wiem, sam co ma o tym myśleć. Ale nie było by w tym nic złego gdyby oni nie byli natrętni w tym sensie że piszą multum postów w działach nie odpowiednich, daje im ostrzeżenie a u mnie za 3 ostrzeżeniem jest ban na IP. Więc tak się wycwanili że chyba rejestrują się z innych komputerów i dalej to samo ! Powiedzcie co mam z tym zrobić ? Mile widziany kontakt na GG: 44282148 Zapraszam na Forum Łódź Obiektywnie Widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcewypoczac Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Na 99% to są automaty... Zablokuj wszystkie IP z Rosji, Chin itp Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinLDZ Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ale gdy ja jestem na forum widoczny to oni nic nie piszą ani następni się nie logują tylko gdy mnie nie ma to w tedy oni zaczynają. Zapraszam na Forum Łódź Obiektywnie Widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 wymień captcha na (?) coś po polsku -> poszukaj lepszej po prostu ip banować bym nie zalecał Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mianowicie moje forum regularnie odwiedzają "natrętni Rosjanie" Prawdopodobnie są to Kozacy zaporoscy na swoich rumakach. Musisz zabezpieczyć bardziej forum, zresztą nie wiem czy da się na skrypcie phpBB. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Zablokuj wszystkie IP z Rosji, Chin itp najlepiej kiedy na temat automatów się wypowiadają osoby co nie wiedzą na jakiej zasadzie oni działają. blokowania IP, tym bardziej całych krajów nie daje zupełnie nic Marcin 1. Zmodyfikować formularz rejestracyjny 2.Zamiast recaptcha daj pytanie-odpowiedz w języku polskim 3. To pomoże bo ręcznie nikt nie będzie modyfikować soft żeby tobie tam postować bo forum ma w indeksie tylko stronę główna ( nie jest w kręgu zainteresowań tych lepszych postujacych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 wystarczy zrobic zapytanie typu podaj drugą literkę słowa bąk i juz masz spokoj (zamiast tradycyjnego captcha) blokowanie ip ci nic nie da, bo spamuje sie z reguly z proxy, wiec bys musial pol internetu zablokowac pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Albo siedź cały czas na forum (daj zapamiętaj na zawsze). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinLDZ Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ok wielkie dzięki za podpowiedź, już zmieniłem captcha. Mam nadzieję że to pomoże Zapraszam na Forum Łódź Obiektywnie Widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 nic nie zmieniłeś https://lodzobiektywn...p?mode=register dalej masz recaptcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiri Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 rumak jak widzi admina to nie zajeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Kota nie ma, myszy harcują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinLDZ Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Już poprawiłem Zapraszam na Forum Łódź Obiektywnie Widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 przegiales z trudnoscia pytania az musialem sprawdzic kolor ale ogolnie to by mnie zniechecilo do rejestracji pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 "Jakiego koloru jest łódka w herbie Łodzi:" A co proponujecie dać na forum jest kilkujęzyczne? Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.