MaxPan Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 DFAG o Pan inżynier te jedna z moich ulubionych postaci na PIO, o nim można książki pisać, poczytaj jego posty na PIO to zrozumiesz, on jest moderatorem na forum Addera ( przynajmniej wcześniej do tego się przyznawał) ale jak widać gotowy depozycjonować PIO za marne 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wow, ten temat jeszcze się ciągnie! Ładnie ! :-D Ten cały pan P. wgl mnie jest człowiekiem chorym umysłowo... a tutaj jest z niego "niezła beka"... Zamiast do prawnika to sprawa powinna iść do jakiegoś dobrego psychiatryka - bo koleś żyje w totalnie innym świecie. "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epso Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Czytając, ten wątek podszedłem do niego z dużym dystansem, bo nie chce wyrabiać sobie opinii o żadnej ze stron, póżniej znalazłem ogłoszenie na oferii i się zgłosiłem z ciekawości, żeby się dowiedzieć o jakie forum chodzi. W chwili, gdy odmówiłem przyjęcia zlecenia otrzymałem maila o treści Acha bo forum o Pozycjonowaniu zenada!!!!!!!!!!!! Polska po prostu Cóż osobiście uważam, że gdyby ten Pan dogadał się z tymi osobami i przestał dorzucać do pieca swoje wypowiedzi na tym forum to już dawno by było po temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Bo to jest taki człowiek, który nigdy - choćby go żelazem przypalali i kąpali w kwasie solnym - nie przyzna się do błędu, oszustwa czy w ogóle czegokolwiek, nie przeprosi, nie pozałatwia spraw, tylko dalej będzie szedł w zaparte, szukając w międzyczasie kolejnych naiwniaków do wyruchania. Właściwie pod pewnymi względami wypełnia definicję psychopaty - winę widzi wszędzie (w tym przypadku "szkalowanie pszes órzydgofnigóf pe i o!!!111jedenjedenjeden"), tylko nie u siebie, do tego straszy jakimiś konsekwencjami prawnymi i pisze z kont alter ego, podając się za prawnika. On jest "miszcz", a reszta to gó**o Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 DFAG o Pan inżynier te jedna z moich ulubionych postaci na PIO, o nim można książki pisać, poczytaj jego posty na PIO to zrozumiesz, on jest moderatorem na forum Addera ( przynajmniej wcześniej do tego się przyznawał) ale jak widać gotowy depozycjonować PIO za marne 500 zł Czy może korzystałeś kiedyś z jego usług ? Tak się właśnie składa,że zamierzam zlecić kilka zmian w wordpress i właśnie on się zgłosił. W sumie drogi nie jest, ale chce się podjąć zlecenia za 1000 zł ,a wiadomo nikt kasy w błoto nie lubi wywalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Pan inżynier te jedna z moich ulubionych postaci na PIO, o nim można książki pisać Ja też śledzę twórczość Tomcia inżyniera, niezły jest. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Bo to jest taki człowiek, który nigdy - choćby go żelazem przypalali i kąpali w kwasie solnym - nie przyzna się do błędu, oszustwa czy w ogóle czegokolwiek, nie przeprosi, nie pozałatwia spraw, tylko dalej będzie szedł w zaparte, szukając w międzyczasie kolejnych naiwniaków do wyruchania. [...] Mnie to w ogóle nie dziwi, mamy dużo przykładów z polityki i biznesu, że w Polsce najlepiej postępować właśnie w taki cwaniaczkowaty sposób. Iść w zaparte, "wywracać kota ogonem" polać to jeszcze socjotechniczno-NLPowskim sosem i jest git. Tylko "niestety" bohater tego wątku nie jest w tym wystarczająco biegły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalklis Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 No i jak się sprawa zakończyła? Zwrócono pieniądze? Pieniędzy nie odzyskałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 nie jest w tym wystarczająco biegły. On w niczym nie jest biegły ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beholder Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ale jaja, świetny temat. Takich akcji to chyba jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śmiały Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Po tym jak wysłałem Ł.Pyka z the best position ostatniego maila zadzwoniła jego mama; nie wiem skąd wie o moich mailach, ale kobieta zaczęła mnie przepraszać i błagać żebym nie zakładał mu sprawy bo jego też ktoś ostatnio oszukał (więc niby młody Pyka jest wytłumaczony ze swoich oszustw, a z kolei ja mogę też kogoś oszukać, rozumując tym torem), że ma problemy ze zdrowiem (w to wierzę - wystarczy z nim porozmawiać). Jednak życie dorosłe to nie gra w eurobiznes, jak ja go nie nauczę porządku, to kto ? Dalej będzie kradł - a ma dopiero 25 lat. Cieszę się też, że firma, od której Pyka brał adwordsy zerwała z nim współpracę - teraz będzie mu brakować karty przetargowej do naciągania ludzi, bo nie będzie miał bezpłatnych adwordsów. A Pyce niech łatwiej przyjdzie zmiana nazwiska i adresu niż usunięcie tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co ma zdrowie do rozmowy? głos miał zmieniony? czy nie jestem świadomy tego co robi? skoro założył DG, a nie firmę dla ludzi, z "problemami zdrowotnymi" to tutaj nie ma wytłumaczenia Kiedyś w średniowieczu każdemu złodziejowi obcinali ręce ( a oszusta, obiecującego "gruszki na wierzbie" czekał stryczek, zwłaszcza gdy brał za to odpowiednie pieniądze), dziś głaszcze się ich po głowach, mówią by tego nie robili, ewentualnie otrzymają kary, niemal śmieszne w stosunku do czynu, bez sensu, żadnych konsekwencji? Ja na jego miejscu, to wykonałbym ceremonialne "Seppuku" po przeproszeniu wszystkich, z prostego powodu, jak matka może tłumaczyć 25 letniego chłopa, prowadzącego swój biznes!!!! Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeSpin Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Kiedyś w średniowieczu każdemu złodziejowi obcinali ręce Kiedyś w średniowieczu palili kobiet ("czarownice") na stosie... Chcesz wrócić do tamtych czasów? Graj legalnie! Legalny Bukmacher i pełna lista legalnych zakładów sportowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 nie kobiety, a czarownice, a dziś zabójczynie własnych dzieci żyją albo na wolności, albo na koszt państwa, pod taką sam bym ogień podłożył Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A propos palenia na stosie: e:p nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.