Nerox Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Heh przeczytałem cały temat Albo mi się wydaje, albo ten ktoś, twierdził, że zna się na BLACK SEO xD Zatem czemu sam nie podejmie się de pozycjonowania? NIech się pogrąża dalej, chętnie poczytam;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Chyba się na nas obraził no i zepsuliście zabawę Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 No to poszła petarda od kogoś : "WItam Na co dzień zajmuje się profesjonalną wycinką drzew w lesie, aczkolwiek ostatnio szwagier mnie przekonał do tego Interneta i powoli przenoszę swój fach do Neta, wycinam wszystko co się da - konkretne posty, tematy a nawet całe fora.Korzystam z profesjonalnego sprzętu SZTIL, tankuje je wysokooktanowym paliwem ze stacji BP. Proszę o informację czy wycięte posty z fora internetowego mamy zwieźć na opał do Pana domu, czy do tartaku na sprzedaż. Jeżeli bardzo by Pan chciał mogę Pana też wypozycjonować (żonę pozycjonuję już 28 lat - 5tka dzieci, przelotnie kochanki przy drogach w lasach jak jestem na wycince). Zapraszam do współpracy" Ja pierd**** maj hiroł Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Przeglądałem właśnie oferię https://oferia.pl/zle...onowanie-strony i oto co znalazłem. A oto on: https://www.facebook.com/fanradia "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Myślałem, że pracownik prawa chodzi w garniturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To jest bardzo prawnicza bluza - o co ci chodzi "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 I to tego maślaczka mam się bać... czy co? CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 I to tego maślaczka mam się bać... czy co? Twoje spojrzenie (patrz miniaturka) vs jego :hahaha: :hahaha: "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcomputers Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Chlopczyk nie zdaje sobie sprawy z jednej rzeczy: to co robi w tej chwili odbije mu sie w przyszlosci. Bo kiedys skonczy sie eldorado i jak za te przekrety nie pojdzie siedziec, to ma wilczy bilet w kazdej pracy, bo jam mi sie wydaje, pracodawcy sprawdzaja teraz fb, nk w google wpisza sobie nazwisko, a tu co? Synek jest z bielska bialej. Jade do niego w tym tygodniu porozmawiac nie wiem, z rodzicami, z kimkolwiek. Mam nadzieje ze bedzie tam ktos rozsadny. Jezeli ktos jest tutaj z naciagnietych a mam zapytac o jego pieniadze, to dajcie znac na pv. Bo musze miec jakakolwiek podstawe. Osobiscie konsultowalem to z prawnikami i jest to ewidentne wyludzenie. Jezeli prokurator nie zajmie sie ta sprawa, bo jest to dosyc niska kwota, to mam przygotowany pozew z powodztwa cywilnego, ktory takze mu przedstawie. Bo facet przez swoj przekret narazil moja firme na straty rzedu kilkudziesieciu tysiecy. Gdybym mial sprawne pozycjonowanie to bym zarobil duzo. Tak jak mowie, w poniedzialek zdam wam relacje, jak bylo :-):- A tak w kwesti zartu; "ja byc z prokuratura w bielsku, ja miec pozew, wy oczrniac ta firme i lepiej zaprzestac, bo ja zlozyc pozew i maczuga na leb nie wiem cxy smieszne, al tek mi sie ulozylo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 maślaczek, nie maślaczek ale zapominacie się z deka Panowie.. zwłaszcza Ty blake - pamiętaj, że istnieje w polskim prawie coś takiego jak ochrona wizerunku.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcomputers Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Tak na mily wieczor: Odpowiedz na moje pytanie odnosnue zwrotu kasy i informacja o mojej wizycie; "Dostanie Pan pieniądze ale Prosze nie robić takich jazd bo nie dostanie Pan nic wlasnie przez takie gadania atak dostałby pan i z procentem...." Do prawniczka juz profilaktycznie, zebym nie byl zmonitorowany To jest moj mail firmowy wiec go moge nawet wywiesic na tablicy ogloszen w kosciele :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 maślaczek, nie maślaczek ale zapominacie się z deka Panowie.. zwłaszcza Ty blake - pamiętaj, że istnieje w polskim prawie coś takiego jak ochrona wizerunku.. W takim razie podaje źródło fotografii, którą autor sam, dobrowolnie udostępnił w sieci: https://www.facebook.com/fanradia Zdjęcie nie jest mojego autorstwa PS. Chłopak ma też szerokie zainteresowania i fajnej muzy słucha "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Gdybym mial sprawne pozycjonowanie to bym zarobil duzo. A ja jak bym był piękny, młody i bogaty to ...... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Zdjęcie nie jest mojego autorstwa Co nie znaczy, że możesz je rozpowszechniać bez zgody autora i przede wszystkim osoby na nim przedstawionej. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Zmieniłem na linka, kto chce to zobaczy. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.