Skocz do zawartości

Ban na blogspot

dudi64

Rekomendowane odpowiedzi

Witem

Panowie , czy da się namierzyc kogoś kto podesłam spamrapot do blogspota. W dosłownie kika godzin znikneły mi strony na blogspocie,wikidit i wordpress . Zakładam że to działania konkurencji . Ale strony były dobrymi blogami z mnóstwem dobrych tekstów. Żaden spam. Pisane z palca ze zdjęciami, zero rekalm , w co tzrcim poście 1-2 linki . Nic na siłe . Wszystko dzisiaj padło. . Zablokowane.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

rozumiem @zgred ze wszystko stawisz na włanych domenach. Z wieleim to przychodzi:)). Nie traktuj jako jakiś uraz. Ale stosunkowo prosta fraza Blogi postawione na kilkunastu platformach, Każda z innych kont . I wszystko w 1-2 dni zblokowane? To było wszysko 2 rzędu , nie docelowe.

"Wartościowe blogi w co 3cim poście jakiś link" - widać każdy link jest już obecnie zły. Dałeś linka licz na bana ;).

Dziwna sytuacja trochę, chodzi o bana w wyszukiwarce, czy wszędzie poprostu usunięto Ci blogi? Widać Google swe macki ma wszędzie.

wszędzie usunęli blogi . Pisałem , ale na rzie bez odpowiedzi , Rozumiem że jak ma się 100 blogów ,z nie do końca dozwoloną treścią to po jakimś czasie padnie kilka. Nie mam pretensji. Ale taka hurtownia. Niektóre mia.ły PR4 . Czyli w jais sposób przez nich zweryfikowne.

Jeżeli to były rzeczywiście zadbane wartościowe blogi to jest to co najmniej dziwne, nawet jakby to był syf, a napisałeś, że na wielu platformach i w ciągu jednego dnia ktoś usuwa Ci wszystko, to nawet jakby nie przez Google tylko ktoś zaraportował bezpośrednio to chyba nie możliwe, żeby wszystko na raz usunęli w 1 dzień. Skrajnie dziwne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności