zoozool Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Powiadomienia o nowych postach widzę się zmieniły, teraz dostaje 10 wiadomości, zamiast jednej o odpowiedzi ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmeo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A to przejście na nową wersję to była konieczność czy zamierzony ruch? Chyba wszyscy są trochę zaskoczeni, nikt się nie spodziewał Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów. Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dodajcie przycisk "do góry" jaki był w starej odsłonie. Jest na samym dole. Ja widzę tylko powrót do działu i na stronę główną Pozycjonowanie i Optymalizacja → Różne → Informacje od nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A można zmienić format wyświetlania godziny z AM/PM na 24h? W profilu doszukać się nie mogę. No i jak @nrm pisał - obowiązkowo dodać datę dołączenia, i to co było poprzednio w widoku postu, żeby nie trzeba było specjalnie najeżdżać na profil. PS. No i nie podoba mi się @wojtecki1 - tutaj jest: ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No i teraz forum smiga jak rakieta: Czas wykonywania: 4.8237 - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jeszcze jedna ważna sprawa, wcześniej ze strony głównej klikając w "ostatni post' można było trafić na końcu topiku, teraz tzreba to robić wchodząc w topik i klikając na ostania stronę. Szkoda "Podziękowań" myślę najbardziej ucierpi na tym dział dla początkujących, wiele osób tłumaczyło podstawy za wirtualne podziękowanie, teraz to mniej będą się przyjmować takimi prośbami. Co do laków, przynajmniej wiele moich znajomych z tego forum nigdy nie miało konta na FB i miec nie będzie, ja tez taka ideologie podtrzymuje, społecznościowe serwisy dobre spamować z lewych kont, a nie wystawić się tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Kurcze, oślepłem Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Fajnie pierwsze wrażenie jakby forum nie te zdziwienie gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codegame Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A można zmienić format wyświetlania godziny z AM/PM na 24h? W profilu doszukać się nie mogę. do admina: ACP/Ustawienia/Advanced/Date, Time and Number Formats tam w każdej opcji czasu zmienić literę I na H i będzie format 24H a byłoby fajnie jakby zainstalowano ShoutBox CGN - Profesjonalne Style IPB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dzisiaj, 09:36 AM jakoś dziwnie te godziny wyglądają... Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiri Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 walidacja powiadomień email też by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jeszcze dobrze byłoby coś zrobić z serwerem i jego padami... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ogólnie wszystko na plus, trochę ponarzekamy i pewnie większość się przyzwyczai, ale pierwsze wrażenie było "co się stało z PiO" i dopiero jak zerknąłem na logo, to okazało się, że jednak dobrze trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Daty/czas z hamerykańskiego na normalne poprawione Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 @wojtecki1 - tutaj jest: Kode - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.