ErnestM Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witaml, zamierzam przejsc z Weblease do Kimsufi, czy mozecie polecic ich najtanszy dedyk, sa jakies problemy w dzialaniu? Dedyk bedzie uzywany do hostowania moich stron, zadnych obciazajacych skryptow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-K Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie powinieneś mieć większych problemów. Tylko pamiętaj robić regularny backup, masz tam tylko jeden dysk i to już przechodzony. Quas Primas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 najmniejszy jest dobry i to nawet dużo potrafi wytrzymać mimo takiego procesora Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Procesor jest chyba zawsze lepszy od tego celerona, spotykane są atomy 1,6 a nawet dwurdzeniowe pentiumy 2.0 Dyski zdarzają się też nowe. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Niby promocyjnie puścili teraz : https://www.kimsufi.pl/dobra_cena/index.xml M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ze swojej strony mogę polecić. Każdy z dedyków kimsufi mi odpowiadał. Wszystko zależy od zastosowania dla tej maszyny. Jest oczywiście kilka minusów tej oferty. Wszystkie podzespoły używane w kimsufi są już sporo przechodzone. Miałem już kilka problemów, które wymagały interwencji administratora. Oczywiście taka pomoc techniczna jest realizowana w szybkim tempie ale mimo wszystko da się to zjawisko zauważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie powinieneś mieć większych problemów. Tylko pamiętaj robić regularny backup, masz tam tylko jeden dysk i to już przechodzony. .... a jak ten przechodzony dysk przestanie działać, to na następny poczekasz z 2 miesiące Oczywiście przez ten czas nie będziesz miał dostepu do niczego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 kokodżambo, bajki opowiadasz... Miałem w OVH w sumie już dwie wymiany dysków, jedna do serwera z oferty OVH (dysk SSD) i druga z oferty kimsufi (dysk SATA2). W obu przypadkach dysk był wymieniony w około 24h. Osobiście z czystym sumieniem mogę polecić ofertę kimsufi. Jeżeli nie masz dużych wymagań co do bezpieczeństwa danych (kwestia wykonywania backupów) to bierz śmiało Osobiście mogę również polecić serwery w slaskdatacenter.pl, również ceny przystępne, a i można sobie rozbudować serwer np o dodatkowy dysk Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 znajomy użytkował jak pierwszy jego dedyk bodajże i był w pełni usatysfakcjonowany, ale zaczął mu nie starczać i się przesiadł na coś innego. Sam zastanawiałem się nad tą ofertą kiedyś i jest godna uwagi moim zdaniem MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Osobiście mogę również polecić serwery w slaskdatacenter.pl Ale możesz też zapomnieć o dodzwonieniu się tam w nocy "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Bo w nocy to się kolego śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ale za to w dzień można się dodzwonić i to bez problemu nocy to w sumie nie wiem, bo nigdy nie miałem potrzeby kontaktu w godzinach poza standardowym czasem procy BOK Tak, czy inaczej ja też mogę polecić slaskdatacenter. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Arkadiusz, czy ja wiem... Mi tam czasami serwer i o 1-2 w nocy restartowali więc nie jest zle Zresztą coś za coś. Przy tych cenach nie ma co liczyć że ktoś będzie wokół mnie skakał... Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.