Salek_Art Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor: CeZzy => Cezary Glijer W necie => od 1993 roku W SEO => od 1997 roku Firmy: MIST Cezary Glijer Webmedia Group Ireland Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tylko mi nie chodzi o dane które ktoś sam o sobie podaje, chodzi o potwierdzone dane i w jakimś stopniu wiarygodne . Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tak odbiegając od tematu: https://grywprzegladarce.com/ Wiekowa domena wg. tego co jest na banerze ;d Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 1986 zaczeło się jak zakupiłem pierwszy komp. ZX Spektrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 1986 zaczeło się jak zakupiłem pierwszy komp. ZX Spektrum pamietam programy ładowało się z kaset Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 [...]pamietam programy ładowało się z kaset Dobrze, że nie z płyt gramofonowych [edyta] A pierwszy był oczywiście [ten, którego imienia nie wolno wymawiać] Pamiętacie? Szook jest, był i będzie, bo Szook jest wszędzie nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 była sobie taka domena polishseo... nie wiem kiedy zaczynał lordbart, ale chyba dawno niech się przyzna Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 była sobie taka domena polishseo... nie wiem kiedy zaczynał lordbart, ale chyba dawno niech się przyzna Polishseo sprawdzałem, chyba później. Lordbart, Szy, Pneuma i Graff na pewno zajmowali się, ale nie wiem czy komercyjnie. nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ciężko będzie cokolwiek ustalić. Wiele firm istnieje od dawna ale zazwyczaj SEO to jedna z dziedzin jakimi się zajmują i ciężko to odnieść do historii firmy... https://www.cubegroup.pl/historia-firmy SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Świadczenie usługi pozycjonowania w Polsce można przyjąć iż rozpoczęło się w latach 2000-2001. Która to firma jest pierwsza, trudno określić. Dużo firm upadło lub przekształciło się w inne podmioty. Ja zaczynałem w 2000r. od tworzenia stron i "optymalizacji" pod Infoseek'a. Wówczas na większą skalę zajmowano się pozycjonowaniem w portalach Ahoj.pl i Arena.pl. Sporo ludzi odeszło z tych portali i pozakładali własne biznesy pozycjonerskie, ale to już trochę później. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja kojarze comweb, nawet sam u nich robilem pierwszych klientów którzy zamowili stronki. Mieli oferte na jednorazowe pozycjonowanie i mają ją do dziś. STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Też obstawiałbym z komercyjnych (na rzecz zewnętrznych klientów, nie na rzecz samego siebie) na Lordbarta (Polishseo), Pneumę (Strajk), Zero3 (Brief), Killa (wiadomo), ew. Ciebie, Erbita+Rpneta, Comweb, Art4Web, Setię - to wszystko jest mniej więcej ten sam okres +/- 6 miesięcy. Nie ma to ścisłego związku z doświadczeniem, bo były osoby wyżej niewymienione, które robiły pod siebie, część stworzyła sieć macek i lansowała swoje firmy (jak choćby Piotrek, Graff, czy ja) lub projekty. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo_świniak Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Moim zdaniem 2000/2001 to początek tej ery. Jak weryfikować wyniki firmy pozycjonującej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja kojarze comweb Czy to firma z którą był związany Szook? Czytałem wczoraj na temat praw do nazwy comweb tutaj ale nie wiele mogłem się zorientować. Przyznaję, że jego gadanie przypomina mi wodolejstwo Wałęsy. Nic nie mogę z tego zrozumieć. Ktoś prosił w temacie by napisał coś konkretnie, w jednym zdaniu, a ten trajkotał dalej na parę akapitów. Można odnieść wrażenie, że to facet ze sporymi problemami osobowościowymi (bez urazy). Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Z tego co pamiętam, związek miał charakter towarzyski. Poza tym każde słowo wypowiadane z ust tej osoby, należy dla bezpieczeństwa podzielić przez trzy. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.