Skocz do zawartości

XSServer nie akceptuje dłużej Xrumera i Scrapeboxa

vanvar

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie nie dramatyzują, na zmiennym IP Netii mieliśmy 5 razy w tygodniu wiadomości od abuse, że proszę coś zrobić z siecią. Zazwyczaj pomagały wyjaśnienia że to wirus, ale szybko przenieśliśmy się na VPSa i niech inni się martwią.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rycerzyki ... tak piszecie a robicie swoje :) wielu z Was ma kompa pod biurkiem tyle tylko że taki jeden potrafi nazwać rzecz po imieniu...

ehh....

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Wracając do tematu to czy ktoś dostał jaką kolwiek odpowiedź na założonego ticket'a po tej akcji ?

I jeszcze jedna kwestia? Ktoś korzystał ? https://www.hostvendor.net/ Wojtek wiesz coś na ich temat ?

-------------------------edyta

A tak przy okazji to jeszcze takie "coś" znalazłem: https://www.xrumer-vps.com/

Ja się do VPSa dostać mogę, ale mam dziwną sprawę z ScrapeBoxem - po prostu nie działa. Nie działa tester proxy, harvestowanie, postowanie - nic. Dziwne...

#edyta: szkoda, że taki cyrk odwalili, jak by nie mogli pare dni wcześniej powiedzieć, przecie bym nie opłacał vpsa.... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności