Skocz do zawartości

Kaspar pokaż, że masz jaja i jesteś konkretny chłop :)

Beerbant
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

wniosek z tego taki ze skoro ladne zaplecza tez sa zle to lepiej napiepszac na maxa spamem bo na jedno wyjdzie a jest taniej i szybciej

edit: skoro przed zgloszeniem trzeba usuac wszystkie linki z syfu typu fora to wystarczy uwalic konkurencje naparzajac ja xrumerem bo zanim napisza prosbe do 100000 for o usuniecie linka to minie 50 lat, a my mamy ich z glowy ;P

Edytowane przez pandha

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

@Beer, w jakim celu chcesz aby Kaspar pokazał Ci jaja?

statystycznym ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Notabene cytatu cytatu z bloga Beera,

zanim będzie możliwe pozytywne rozpatrzenie zgłoszenia nie wystarczy zakończyć współpracy z systemami wymiany linków ale należy również usunąć wszystkie linki pozyskane z innych źródeł stworzonych tylko w celu manipulowania PageRank. Dotyczy to m.in. tzw. stron presell i innych “zapleczy” tworzonych ręcznie lub automatycznie oraz spamowania for i blogów.

Dzięki za świetny argument. Cofnijmy się do roku ok. 2000 i monopolu TPSA. Jeżeli jeden z pracowników BOK TPSA, będącej monopolistą, napisałby:

"Zablokowaliśmy Państwa telefon, z którego możecie korzystać tylko u nas, bo jesteśmy monopolistami. Zanim będzie możliwe pozytywne rozpatrzenie prośby o przywrócenie połączeń, nie wystarczy zakończyć rozpoczętej współpracy z Netią i Dialogiem, ale należy również usunąć wszystkie Państwa dane teleadresowe, dzięki inne konkurencyjne dla nas firmy, np. Exatel, e-Telko, GTS i inne, nie będą mogły wysłać Wam oferty. Dotyczy to m.in. Państwa wpisów w książce telefonicznej, szyldu na budynku i zwolenia osób rozdających na ulicy ulotki."

to na miejscu zarządzających monopolistycznym koncernem natychmiast bym taką osobę zwolnił, by nie naruszyć rezerwy w budżecie na kary od lokalnych urzędów antymonopolowych takim samowolnym podkładaniem pracodawcy lokalnym urzędom antymonopolowym.

Pozdrawiam, J.

Bez urazy, ale - Oj bardzo Ci się nudzi. Co i rusz nowe pomysły walczenia z każdym.

Cholera na starość się waleczny robię ... ;)

seomator a ty co z ligi obrony seksualnie pokrzywdzonych jesteś? Beer odwala za was dobry kawałek roboty za darmo edukując klientów między innymi dla czego nie warto kupować pozycjonowanie za 10 zl , czemu tanio i płatne za efekty to bubel, czemu pozycjonowanie zgodnie z wytyczynami G wcale nie istnieje, ale oczywiście nie wszystkim to się podoba, bo takiemu klientowi ciężko wciskać kity?

Edytowane przez MaxPan

seomator a ty co z ligi obrony seksualnie pokrzywdzonych jesteś?

Masz jakąś fiksację na tym punkcie ?

Beer odwala za was

Za nas? Ja nie siedzę w tej branży. Po prostu mam odpowiedni stosunek do krzykaczy, którzy z każdym toczą wojenki, są to najczęściej ludzie z kompleksami. Niestety wiem to z doświadczenia i na tym zakończę.

PS Nie optuję za żadną ze stron.