Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Ja team Kim, a wy? Tego nie znałem: Tym skradła mi serce jeszcze w '80 latach i skubana ani myśli oddać 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Od dawna Edytka 1 1 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja (edytowane) Na Netflix natrafiłem na serial Hary Hole. Nie jest idealnie, jest lepiej, ale Muza No proszę... Edytowane 5 Maja przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja (edytowane) Ciekawa składanka. Znałem wszystkie nagrania, ale nie wiem co to może znaczyć No, proszę Pana, szacun pełen ang, wersja jest znacznie lepsza: Playlistę można zrobić na kilkanaście stron Edytowane 11 Maja przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Wczoraj minęło 46 lat... Tutaj należy odsłuchać całą ścieżkę muzyczną filmu. O samym filmie nie piszę, bo to oczywiste. Ciekawa introspekcja: Edytowane 2 godziny temu przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi